Baskan Büyükakin Açiklamasi 'Kocaeli Bizim Sevdamiz'

Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, "Kocaeli bizim sevdamiz ve bu sevdanin daha güzel yarinlara ulasmasi için tüm gücümüzle çalismaya devam ediyoruz" dedi.

Baskan Büyükakin Açiklamasi 'Kocaeli Bizim Sevdamiz'
Büyükakin, sivil toplum kuruluslarinin baskan ve yönetim kurulu üyelerini agirladi. Görüsmede, Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’nin projeleri ve kente iliskin degerlendirmeler yapildi. Kocaeli için çalistiklarini söyleyen Büyükakin, "Kocaeli bizim sevdamiz ve bu sevdanin daha güzel yarinlara ulasmasi için tüm gücümüzle çalismaya devam ediyoruz. Milletimiz bizim bas tacimizdir. Aziz hemserilerimiz için gayret ediyor, gecemizi gündüzümüze katarak çalisiyor. Tabi bu hizmetlerin ortaya koyulmasinda siyasi partilerimizin temsilcilerinden basin mensuplarina, sivil toplum kuruluslarindan akil insanlarimizin önerilerine kadar her fikre çok deger veriyoruz. Ancak en önemli bilgiye de sahada ki vatandaslarimizdan aliyoruz" dedi.

Hedeflerinin, muasir medeniyetler seviyesinin üzerine çikmak oldugunu kaydeden Baskan Büyükakin, "Bu hedef için bizler Büyüksehir Belediyesi olarak çalisiyoruz, çalismaya devam edecegiz. Çocuklarimizdan gençlerimize, engellilerimizden büyüklerimize, kadinlarimizdan tüm vatandaslarimiza kadar beklenilen hizmetlerin en iyisini vermek için çalisiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA