Safranbolu'da Halk Egitim Kurslarina Yogu Ilgi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Halk Egitim Merkezi ve kurum kuruluslarla isbirligi çerçevesinde açilan kurslara yogun ilgi gösteriliyor.

Safranbolu'da Halk Egitim Kurslarina Yogu Ilgi
Ilçe Milli Egitim Müdürü Hasan Gümüs, Karabük Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioglu ile birlikte kurslari ziyaret ederek, kursiyerlerle sohbet etti ve çalismalarini izledi.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Hasan Gümüs, örgün egitimin yani sira her yas grubundan bireylerin istege bagli olarak çok farkli alanlarda egitim alabildikleri yaygin egitim kurumlari oldugunu belirtti.

Halk Egitimi Merkezlerinin yaygin egitim faaliyetinin yürütüldügü en önemli kurumlarin basinda geldigini ifade eden Gümüs, "Safranbolu olarak örgün egitimde oldugu gibi yaygin egitimde de basarili bir noktadayiz farkli alanlarda açmis oldugumuz kurslara büyük bir teveccüh var. Safranbolu Halk Egitim Merkezimizde 7’den 77’ye her yastan insana çesitli alanlarda açilmis olan kurslarla hizmet veriliyor. Halk egitim kurslarimiz bir taraftan kursiyerlerimize önemli katkilar saglarken diger taraftan da meslek edinmelerine, ilgi yetenek ve yeterliliklerin ortaya çikarilmasina imkan sunmaktadir. Medeniyetimizde egitimin yasi yoktur. Besikten mezara kadar insan ögrenmeye ihtiyaç duyar. Iste Halk Egitimi Merkezlerimiz bu ihtiyacin karsilandigi yerlerdir. Burada böylesine önemli ve anlamli bir hizmetin içinde yer alan yöneticilerimize ve ögretmenlerimize özverili ve gayretli çalismalarindan dolayi tesekkür ediyorum. Ögrenmenin yasi yoktur diyerek heyecanla ve istekle kurslarimizdan istifade eden her yastan kiymetli kursiyerlerimizi tebrik ediyor, çalismalarinda kolayliklar diliyorum. Kurslarimiza destek veren Karabük Gençlik ve Spor Müdürlügümüze de tesekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: İHA