Otobüslerde Anne Rüzgari Esti, Yolcular Hem Sasirdi Hem Duygulandi

KOCAELI – Kocaeli’de bazi toplu tasima araçlari, Anneler Günü’ne özel dantel, kilim ve kirlentle süslendi. Anne sicakliginin hissedildigi otobüslere binen yolculardan bazilari duygu dolu anlar yasadi.

Otobüslerde Anne Rüzgari Esti, Yolcular Hem Sasirdi Hem Duygulandi
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi istiraklerinden UlasimPark AS, bazi toplu tasima araçlarini Anneler Günü’ne özel dantel, kilim ve kirlentlerle süsledi. Otobüslere binen vatandaslar ise büyük saskinlik yasadi. Hem sasiran hem de duygu dolu anlar yasayan yolcular, anne esintisi tasiyan süslemeler esliginde yolculuk yaparak adeta çocukluklarina geri döndü.

"Beni geçmise götürdü ve duygulandirdi"

Süslemelerin kendisini çocukluguna götürdügünü belirten Aysegül Terzi, "Eskileri biraz yad ettik, sürpriz oldu. Beklemedigimiz bir anda otobüs geldi ve binince böyle bir atmosferle karsilastik. Ortami da görünce eskileri biraz yad ettik. Benim bile çocuklugumda gördügüm danteller ve süslemeler beni biraz geçmise götürdü ve duygulandirdi. Kadinin elinin degdigi yerin ne kadar naif ve sicak bir ortam oldugunu bu otobüste dahi hissedebiliyoruz. Önce kendi annemin ellerinden öpüyorum, anneler çok degerli, kiymetlerini hep bilelim" ifadelerini kullandi.

"O duygulari tekrar yasatti"

Otobüste çocuklugunu yasadigini söyleyen yolculardan Fatma Koç, "Bu otobüs çocuklugumuzu animsatti ve o duygulari tekrar yasatti. Emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum. Yüregini evladina sicacik yuva yapan, destegini hiçbir zaman evladindan esirgemeyen annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum" dedi.



"Danteller çok güzel olmus"

Fatma Karan ise, "Danteller çok güzel olmus. Ben de bir anneyim ve tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Çok güzel olmus, çok mutlu oldum. Annelerimizi çok seviyorum, onlarin ellerinden öpüyorum. Danteller gerçekten çok güzel olmus. Bunlari biz kaldirmistik, eve gidince ben de çikaracagim" diye konustu.

Kaynak: İHA