Osmaniye'de Akdeniz Off-Road Kupasi 1. Ayak Yarisi Yapildi

Antalya’da öldürülen üniversite ögrencisi Azra Gülendam Haytaoglu anisina Osmaniye’de düzenlenen Akdeniz Off-Road Kupasi 1. ayak yarisi tamamlandi.

Osmaniye'de Akdeniz Off-Road Kupasi 1. Ayak Yarisi Yapildi
Antalya’da Gazetecilik Bölümü okurken öldürülen Azra Gülendam Haytaoglu’nun anisina düzenlenen Akdeniz Off-Road Kupasi 1. Ayak yarislari Türkiye Otomobil Sporlari Federasyonu (TOSFED), Kadirli Belediyesi ve Kadirli Off-Road Kulübü is birligiyle Topraktepe köyünde özel olarak olusturulan pistte gerçeklesti. Yarislara S1, S2, S3 ve S4 klasmaninda 17 ilden 23 araç katildi.

Kadirli Kaymakami Vehbi Bakir, Belediye Baskani Ömer Tarhan ve Azra Gülendam Haytaoglu’nun annesi Mezide ile babasi Mustafa Haytaoglu tarafindan baslatilan yarislarda sporcular yaklasik 5 kilometreden olusan 4 turluk etapta çamur, rampa, çukur ve virajli yollarda kiyasiya mücadele etti. Yarislarda S1 kategorisinde Umut Akardogan, S2’de Haci Ali San, S3’te Mustafa Gül ve S4’te Çagdas Bagdatli birinci oldu.

Kupa ve madalya töreninden önce konusan Kadirli Belediye Baskani Ömer Tarhan, "Geleneksel olarak düzenledigimiz off-road yarisina vatandaslarimizin ilgisi memnuniyet verici oldu. Azra Gülendam Haytaoglu kizimizin anisina düzenlenen bu yilki yarislarda kiyasiya mücadeleler oldu. TOSFED ve Kadirli Off-Road Kulübüne böyle güzel bir organizasyonu Kadirli’mizde düzenledikleri için tesekkür ediyorum" diye konustu.

Konusmalarin ardindan dereceye giren sporculara kupa ve madalyalari verildi.

Kaynak: İHA