MHP'li Durmaz Açiklamasi '2023 Seçimi Türk Milleti Için Hayati Önem Tasiyor'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, 2023 seçiminin Türk milleti için hayati önem tasidigini belirterek, "2023’ten önce 2024’ün hesabini yapan hiç kimse genel merkezimizin kapisindan içeri girmesin" dedi.

MHP'li Durmaz Açiklamasi '2023 Seçimi Türk Milleti Için Hayati Önem Tasiyor'
Sadir Durmaz, MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile birlikte, bir dizi programa katilmak üzere geldigi Adana’da MHP Adana Il Baskanligi’ni ziyaret etti.

Türkiye’nin çok zor ve sikintili bir süreçten geçtigini söyleyen Durmaz, “Türkiye’nin bu zorlu sürecinde 15 Temmuz gecesi milletimiz meydanlarda dogal olarak Cumhur Ittifaki’ni kurmustur. Milli hak ve çikarlarimizi korumak için, terörle mücadelenin akamete ugramamasi için, Türkiye’nin içeride, disarida birlik ve bütünlügünün korunmasi için Genel Baskanimizin ve Cumhurbaskanimizin inisiyatifleriyle baslatilmis olan Cumhur Ittifaki sürecine destegimiz en güçlü sekilde devam etmektedir. Bugün de Adana’mizda bunun çok önemli bir örnegini teskil eden 18. Uluslararasi Yörük Türkmen Söleni sebebiyle Genel Baskanimizin görevlendirmeleriyle Adana’miza gelmis olduk" dedi.

2023 yili Haziran ayinda yapilacak genel seçimlerin önemine deginen MHP Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz, "2019’da yapilan seçimde yasadigimiz bir yol kazasinin agir sonuçlarini bütün Adanalilar, Adana’da yasayan vatandaslarimiz yasayarak görüyorlar. Bu yol kazasini telafi etmek, ama öncesinde Türkiye’nin kutlu yürüyüsünü, Türkiye’nin birlik ve beraberligini Cumhur Ittifaki’yla saglanmis olan önemli mesafelerin kesintiye ugramamasi bakimindan da 2024’ten önce 2023’ün kazasiz belasiz bir sekilde atlatilmasi gerekmektedir" diye konustu.



"Dokunmadigimiz hiç kimse kalmamali"

MHP Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz söyle devam etti:

“Biz geçtigimiz ay belediye baskanlarimizla yaptigimiz toplantida, teskilatlarimizin tüm kademelerine de bir mesaj olarak sunu ifade ettik. 2023’ten önce 2024’ün hesabini yapan hiç kimse genel merkezimizin kapisindan içeri girmesin. Emperyalizmin hizmetine girmis bir CHP gerçeginin yasandigi, her gün farkli bir CHP’linin HDP’ye bakanlik verilecegini ima ettigi, açikladigi, ikrar ettigi bir süreçte 2023 seçimi Türkiye için, Türk Milleti için çok ama çok hayati önem tasiyor. Türkiye kaybettikten sonra yerel seçimlerde sahislarin kazanmasinin hiçbir degeri yoktur, olamaz. O yüzden 2023 son derece önemlidir; herkesin, hepimizin bu gerçegi bilmesi, son derece hassasiyet gösterilmesi gerekiyor. Cenabi Allah bir seyi nasip edecekse hiç kimse onun önüne geçemez; nasip etmeyecekse de onda da bir hayir vardir diye bakmak lazim. Bizim birincil öncelikli sinavimiz 2023’e çok saglam hazirlanmamiz lazim. Geçtigimiz seçimde yasadigimiz istemedigimiz sonuçlari telafi edecek bir firsat var önümüzde. Onun için de bugünden tezi yok harekete geçmeliyiz, çok daha planli, programli bir sekilde çalismalarimiza hiz vermeliyiz. Dokunmadigimiz hiç kimsenin kalmamasi lazim. Adana, yasadigi magduriyeti giderecektir; Adana’ya sonuna kadar inaniyor ve güveniyoruz.”

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci da, ziyaretten büyük memnuniyet duydugunu belirterek Sadir Durmaz’a ve Mehmet Taytak’a tesekkür ettigi konusmasinda, “Adana’da hem teskilatlarimiz hem de Cumhur Ittifaki olarak çok uyumlu çalisiyoruz. Milletvekillerimizle, MYK üyelerimizle, tüm teskilatlarimizla sahalardayiz. Genel Baskanimiza layik bir sonuç alacagimizdan hiç süphemiz yok. Hepimiz basariya yogunlastik. Hem Milliyetçi Hareket’in hem de Cumhur Ittifaki’nin bayragini Adana’da göndere çekecegiz” dedi.

Kaynak: İHA