Komeksepeti.Com'un Ilk Magazasi Ormanya'da Hizmete Girdi

Komeksepeti.com’un ilk store magazasi, Avrupa’nin en büyük dogal yasam parki Ormanya’da hizmete girdi.

Komeksepeti.Com'un Ilk Magazasi Ormanya'da Hizmete Girdi
15 Aralik 2020 tarihinde düzenlenen toplantiyla tanitilan ve erisime açilan Komeksepeti.com’un, Ormanya’da store magazasi hizmete alindi. Ormanya Komeksepeti Store Magazasi’nin hizmete alinma törenine katilan Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, el emegi göz nuru birbirinden güzel ürünleri üreten KO-MEK kursiyerleri ve alisverise gelen vatandaslarla sohbet ederek, hizmete alinan magazadan ilk alisverisi kendi yapti. Büyükakin, 8 Mayis Anneler Günü dolayisiyla KO-MEK kursiyerlerine ve Ormanya’ya gelen annelere, esi Figen Büyükakin ile birlikte karanfil takdim etti.

"Satis yapanlarin yüzde 99’u kadinlardan olusuyor"

Programda konusan Baskan Büyükakin, "Herkesin sanal marketini açmasinin mümkün olmadigini bildigimizden dolayi kadinlarimiz için sanal market açmak istedik. SEKA Park sirketimiz KO-MEK Sepeti web adresini satin aldi. 400 hanim kardesimiz 8 binin üzerinde satis gerçeklestirdi. Üretim sadece Kocaeli’de yapilanlar olarak kisitliydi. Simdi ise Komeksepeti.com’da tüm Türkiye’den vatandaslarimiz ürünlerini satabilecek. Yani böylelikle KO-MEK Sepetini ülke genelinde hizmete sunuyor. KO-MEK Sepeti’nde ürünü satin alinanlar sadece Kocaelili hanimefendiler olmayacak. Buradan yapilan satislarda 220 bin TL’ye kadar vergi muafiyeti saglaniyor. Satis yapanlarin yüzde 99’u kadinlardan olusuyor" diye konustu.



"Iyi ki varsiniz"

Programda söz alan Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman ise "Kocaeli’mizin turizm merkezinde Kartepe’mizin en büyük turizm lokasyonunda sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Iyi ki varsiniz. Sizler bizim için çok kiymetlisiniz. Maharetlerinizi çok iyi biliyoruz. Maharetlerinizi her zaman sergilediginizi çok iyi biliyoruz. Ilçemize hayirli olsun" dedi.



"Artik ürünlerimizi Ormanya magazasinda"

Ürünlerini KO-MEK Sepeti üzerinden satisa sunan ve ayni zamanda kursiyer olan Merve Dülgeroglu, "Anne ve anne adaylarinin Anneler Günü’nü kutluyorum. Uzun yillar önce KO-MEK’e kursiyer olarak basladim. Birçok ürün yaptim. Ardindan KO-MEK Sepeti ile tanistim. Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin’a çok tesekkür ediyorum. Artik ürünlerimiz Ormanya magazasinda" seklinde konustu.

Kaynak: İHA