Kezzapla Kendine Zarar Vermek Isteyen Sahsi Polis Etkisiz Hale Getirdi

Malatya’da esinin ayrilma istegine sinirlenen bir sahis, kezzap ve kesici aletle kendine zarar vermek istedi. Polisin etkisiz hale getirdigi sahis, hastaneye kaldirildi.

Kezzapla Kendine Zarar Vermek Isteyen Sahsi Polis Etkisiz Hale Getirdi
Olay, 11.45 sularinda Battalgazi ilçesine bagli Çösnük Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Esref Bitlis Caddesi üzerinde bulunan bir sitede yasayan 38 yasindaki F.A. esinin kendisinden ayrilmak istedigini ileri sürerek, site bahçe kapisi önünde yaninda getirdigi plastik sise içerisinde bulunan kezzap ve kesici aletle kendine zarar vermek istedi. Durumun fark edilmesi üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edilirken, ekipler sahsi ikna etmek için uzun bir süre dil döktü. Polis ekiplerinin tüm çabalarina ragmen bulundugu yerden ayrilmayan sahsin bir anlik dalginligindan yararlanan bir polis memuru, F.A.’nin elindeki materyallere copla vurarak sahsi etkisiz hale getirdi.

Polis ekipleri gözetiminde bölgede hazir bekletilen ambulansa alinan F.A. saglik kontrolü için Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilirken, yaklasik bir buçuk saat süren olayi bazi vatandaslar film seyreder gibi izledi.
Kaynak: İHA