Kaybolan Yasli Adamin Cesedi Savrun Çayi'nda Bulundu

Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bagli Ilbistanli köyündeki kizinin evinden dün sabah saatlerinde ayrilan ve bir daha kendisinden haber alinamayan 80 yasindaki Mecit Kocaman’in cesedi, evin yakinindan geçen Savrun Çayi içerisinde bulundu.

Kaybolan Yasli Adamin Cesedi Savrun Çayi'nda Bulundu
Edinilen bilgiye göre, Ilbistanli köyü Saricafarli mevkisinde yasayan kizinin evine gelen 80 yasindaki Mecit Kocaman burada bir süre durduktan sonra dün sabah saatlerinde Savrun Çayi’ni geçerek Dikirli köyüne gitmek için evden ayrildi. Mecit Kocaman iddiaya göre, Dikirli’deki kiz kardesi Sariye Sungur’un yanina gitmek için evden ayrildiktan sonra bir daha kendisinden haber alinamadi. Kiz kardesinin yanina gitmeyen ve Kadirli ilçesindeki yasadigi evde de olmadigi anlasilan yasli adam için yakinlari jandarmaya kayip ihbarinda bulundu.

Jandarma ekipleri köyde ve köyden ayrildigi evin yakinindan geçen Savrun Çayi’nda arama kurtarma çalismasi baslatti. Gece saatlerinde sonlandirilan arama sabah da devam etti. Arama kurtarma çalismasini yürüten AFAD ve jandarma ekipleri 80 yasindaki Mecit Kocaman’in cesedini Savrun Çayi içerisinde suyun içinde buldu. Ceset sudan çikarildi. Cumhuriyet savcisinin olay yerinde yaptigi incelemenin ardindan Kocaman’in cesedi Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.
Kaynak: İHA