Kan Veren Spor Ayakkabiyi Kapacak

Gaziantep’in Sahinbey ilçesinde her yil düzenlenen ve çesitli hediyelerin verildigi kan bagis kampanyasinda bu yil ise kan veren herkese spor ayakkabisi hediye edilecek.

Kan Veren Spor Ayakkabiyi Kapacak
Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, her yil oldugu gibi bu yil da düzenlenecek kan bagis kampanyasina kan veren herkese spor ayakkabisi hediye edilecegini söyledi.



Baskan Mehmet Tahmazoglu 16 Mayis’ta 15 Temmuz Demokrasi Meydani’nda düzenlenecek olan kan bagis kampanyasina herkesi davet ederek, "Vatan için can millet için kan veririz. Sahinbey Belediyesi olarak her yil geleneksel hale getirdigimiz kan bagisi kampanyamizi bu yil 16 Mayis’ta yine 15 Temmuz Demokrasi Meydani’nda düzenliyoruz. Bagisladigimiz 1 ünite kan ile 3 farkli insanin hayatini kurtarabilir, kendi bagisiklik sistemimizi güçlendirebiliriz. Ayrica kan bagisinda bulunan tüm hemsehrilerimize saglikli bir yasam için spor ayakkabisi hediye ediyoruz. Tüm vatandaslarimizi 16 Mayis’ta Demokrasi Meydani’nda kan vermeye davet ediyorum” dedi.

Kan bagis kampanyalarinda tek noktada en fazla kan kan bagisi toplama ve en fazla bayan katilimci rekorlariyla Sahinbey Belediyesi bu yila kadar düzenledigi ve çesitli hediyelerin verildigi organizasyonlarda toplamda 20 bin 284 ünite kan toplanmasinda Kizilay’a destek oldu.
Kaynak: İHA