Giresun Belediyesi'nden 'Anneler Günü' Etkinligi

Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu, ‘Anneler Günü’nde sehit, gazi, engelli ve sporcu çocuklarin anneleri ile Belediye Kale Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

Giresun Belediyesi'nden 'Anneler Günü' Etkinligi
Merhameti, sefkati ve sevgisiyle evlatlarini hayata baglayan tüm annelerin ‘Anneler Günü’nde tebrik eden Baskan Senlikoglu’na esi Meryem Senlikoglu da eslik etti. Baskan Senlikoglu, “Cennet analarin ayaklari altindadir” cümlesinde oldugu gibi annelerimiz bizim için çok kiymetli ve degerlidir. Anne duasini alabilmek gerçekten çok önemli. Allah tüm annelerimizden razi olsun. Annelerimiz olmazsa olmazimizdir. Anneler, hep dogru ve güzel olani nasihat ederler. Annenin hayir duasini almak da çok önemlidir. Onlarin kiymetini çok iyi bilmeliyiz. Onlari kirmamaliyiz. Koruyan hep annedir, aglayan hep annedir, bagislayan hep annedir. Içinde sevgiyi, sefkati, merhameti, iyiligi barindiran en güzel kelimedir anne. Bizleri hayata baglayan tüm annelerimizin anneler gününü bir kez daha kutluyorum" diye konustu.

Konusmasinin ardindan esi Meryem Senlikoglu ile birlikte tüm annelerle selamlasip sohbet eden Baskan Senlikoglu, annelere sukulent çiçegi hediye etti. Program, çektirilen hatira fotografiyla son buldu.
Kaynak: İHA