Gençler Hali Saha Istedi, Baskan Çinar Yerine Getirdi

Gençlik ve Spor Bakanligi’nin destekleriyle Yesilyurt’a 25 milyon TL tutarinda yeni nesil spor sahalari kazandirarak gençlerin daha iyi sartlarda spor yapmasina imkan taniyan Malatya’nin Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, kendisinden hali saha talep eden Porga’li gençlerin istegini yerine getirdi.

Gençler Hali Saha Istedi, Baskan Çinar Yerine Getirdi
Yesilyurt Belediyesi spor yatirimlari çerçevesinde Porga bölgesine modern ve nezih alanlara sahip hali saha kazandirdi. Yesilyurt’ta ki gençlerin daha iyi sartlarda spor yapmasi için göreve geldigi günden bugüne kadar Gençlik ve Spor Bakanliginin destekleriyle 25 milyon TL tutarinda yeni nesil spor sahalarini hizmete sunan Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Porga bölgesine gerçeklestirdigi bir ziyaret sirasinda kendisinden hali saha talep eden gençlerin istegini de bu sekilde yerine getirmis oldu.

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, beraberinde AK Parti Yesilyurt Ilçe Gençlik Kollari Baskani Salih Tav, Türk Kizilay Sube Baskani Dr. Harun Kurt, Yesilyurt belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlariyla birlikte Porga bölgesine kazandirilan hali sahayi inceledi.

Yesilyurt Belediyesi’nin gençlere yönelik çok büyük yatirimlarda bulunmasindan büyük bir memnuniyet duyduklarini vurgulayan AK Parti Yesilyurt Ilçe Gençlik Kollari Baskani Salih Tav, gençlik ve spor hizmetlerine büyük önem veren Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar’a tesekkürlerini sunarken, Porga’li gençlerle karsilikli oynayacaklari maçla birlikte hali sahanin hizmete sunulacagini söyledi.



Gençlerin sportif, sosyal ve kültürel hayatlarini zenginlestirmeye yönelik yatirimlarina merkez- kirsal ayrimi yapmadan araliksiz devam ettiklerine dikkat çeken Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar ise, Porga Hali Sahasiyla birlikte spor yatirimlarina bir yenisini daha eklediklerini bildirdi.

Yesilyurt’un tüm yasam alanlarini yeni nesil spor sahalariyla bulusturup, gençlerin daha güzel sartlarda spor yapmalarina katki sunduklarini ifade eden Baskan Çinar, “ Gençlik ve Spor Bakanligimizin destekleriyle seçim döneminde sözünü verdigimiz tüm spor vaatlerimizi teker teker gerçege dönüstürüyoruz. Bugüne kadar ne söz verdiysek yerine getirdik. Porga bölgesine yaptigimiz ziyaretimiz esnasinda bizlerden hali saha talep eden gençlerimizin istegini yapimi tamamlanan yeni hali sahamizla birlikte yerine getirmenin sevincini yasiyoruz. Porga bölgemizdeki dört güzel mahallemizin birlesme noktasinda, çok güzel bir alanda hizmete sundugumuz yeni spor sahamiz bölgemizin güzelliklerine farkli güzellikler kazandiracaktir. Bu bölgede yasayan gençlerimiz buraya gelerek nezih, modern ve düzenli bir alanda sporunu yaparak, dinamik ve saglikli bir bünyeye sahip olacaktir. Insallah bu bölgedeki yetenekli sporcularimizi buradaki tesisimiz araciligiyla kesfederek ülke sporuna kazandiracagiz. AK Parti Ilçe Gençlik Kollarimizin burada yasayan gençlerimizle oynayacaklari ilk maçla birlikte hali sahamizin kapilarini gençlerimize açmis olacagiz. Yesilyurt Belediyesi olarak merkezdeki hizmet kalitesinin aynisini kirsal bölgelerimize yayarak tüm yasam alanlarimizin ayni seviyede gelismesine önem veriyoruz. Ilçemizin merkez bölgelerinde ki spor tesislerimizin aynisini Porga’ya veya farkli bölgelerimizde hizmete sunarak bütün gençlerimizin ayni hizmet kalitesine ulasmasina özen gösteriyoruz. Porga bölgesine kazandirdigimiz yeni spor sahamizda iç ve dis tasarimi, zemini ve aydinlatmalariyla buraya farkli bir hava getirecek. Gençlerimizin ilgisi neticesinde burasi yakin zamanda civil civil olacak. Belediye olarak ta burada farkli organizasyonlar yaparak gençlerimizin ilgisini çekecegiz. Gençligin ve gençlerin belediyesi olarak ta sportif, kültürel, sanatsal ve egitim yatirimlarimiza araliksiz devam edecegiz. Yesilyurt’lu gençler her seyin en iyisine ve en güzeline layiktir” diye konustu.

Kaynak: İHA