Bozüyük Belediyesi 4 Eylül Tesisi Anneler Günü'nde Altay Konseri Ile Açildi

Bozüyük Belediyesi 4 Eylül Sosyal ve Kültürel Tesisi çok amaçli salonu Anneler Günü’nde düzenlenen tören ve sevilen sanatçi Altay konseri ile hizmete girdi.

Bozüyük Belediyesi 4 Eylül Tesisi Anneler Günü'nde Altay Konseri Ile Açildi
Bozüyük Belediyesi tarafindan 4 Eylül Mahallesi’nde yapimi tamamlanan 4 Eylül Sosyal ve Kültürel Tesisi bünyesinde yer alan çok amaçli salonun açilisi yogun bir katilimla gerçeklestirildi.

Özellikle annelerin ilgi gösterdigi sevilen sanatçi Altay Konseri’nde salon adeta doldu tasti. Konser sirasinda pop müzik sanatçisi Altay, salona sigmayan ve konseri tesisin bahçesinden dinleyen vatandaslari balkona çikarak selamladi. Programda ilk olarak protokol üyeleri tarafindan açilis kurdelesi kesilerek salonun açilisi yapildi. Hemen ardindan Baskan Bakkalcioglu, beraberindeki protokol üyelerine tesisi gezdirerek Kres bölümü ile ilgili bilgi verdi. Programin devaminda konser öncesinde kisa bir konusma yapan Eskisehir Tepebasi Belediye Baskani Ahmet Ataç tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak “Bozüyük ve Eskisehir etle tirnak gibi. Ben sizleri agirlamaktan çok mutlu oluyorum. Bozüyük bizim yillardir çok sevdigimiz dostlarimizin bulundugu bir yer. Ama bugün çok önemli bir gün. Ne demisler “bir anne tüm dünyayi degistirebilir” demisler Zübeyde Hanim için. Sizlerde eslerinizle çocuklarinizla, torunlarinizla, saglik içinde, huzur içinde uzun yillar beraber yasayin” dedi.

Ardindan söz alan CHP Bilecik Milletvekili Yasar Tüzün çok önemli bir haftayi geride biraktigimizi belirterek “Bugün tüm Türkiye’de ve dünyada kutlanan Anneler Günü. Anneler Günü’nün önemini bugün degil her gün idrak eden, 365 gün kendi ruhunda bedeninde yasayan bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, hepsinin ellerinden öpüyorum. Böylesine güzel bir haftada böylesine güzel bir Kültür Merkezini 4 Eylül Mahallesi’ne kazandiran kisacasi Bozüyükümüze kazandiran Kültür Merkezi’nin içerisinde çocuklarimiz için kreslerin oldugu çok görkemli ve güzel bir sekilde dügün salonunun oldugu otoparkiyla yesil alanlariyla eglence merkezlerinin güzel ve güzide kente kazandiran çok degerli Belediye Baskanim Mehmet Talat Bakkalcioglu’na sizler adina çok tesekkür ediyorum” diyerek bugün açilista yalniz birakmayan Tepebasi Belediye Baskani Ahmet Ataç’a da tesekkür etti.

Ardindan konusmasina “Sevgili ailem” diyerek devam eden Milletvekili Tüzün “Bizler Bozüyük olarak birligimizi, beraberligimizi her zaman bir arada tutan bu kutsal topraklarin insanlariyiz. Bu insanlari gerek sosyal medya araciligiyla gerek basin araciligiyla etnik kimlik siyaseti yapan bizi bölmek isteyenler bizi parçalamak isteyenlere en güzel cevabi kadinlarimiz birlik ve beraberlik ile burada bugün göstermis oluyorlar. O nedenle hepinizi yürekten kutluyorum. Biz bu kentte dogduk, bu kentte yasiyoruz, öldükten sonrada cenazemiz bu kentte olacak. O nedenle bu kentin gelismesinde bu kentin birlik ve beraberligine nifak tohumu atanlara hep birlikte en güzel cevabi bugün buradan veriyoruz. Ve bundan sonrada vermeye devam edecegiz. Bu birlik ve beraberligimizi Allah muhafaza etsin. Hepinizin Anneler Gününü bir kez daha kutluyorum. Hepinize iyi eglenceler diliyorum. Sevgiler, saygilar sunuyorum.” dedi.

Ardindan sahne alan pop müzik sanatçisi Altay Bozüyüklü hayranlariyla hasret giderdi. Altay’in sevilen sarkilarini seslendirdigi konser programinda tüm katilimcilar doyasiya eglendi. Sahneye gelerek tüm misafirlerin Anneler Günü’nü kutlayan Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalciglu “Biz burayi bitirdik, epeydir açmiyorduk. Özellikle Anneler Günü’nde bu salonu tüm Bozüyük’ün hizmetine sunalim istedik. O yüzden bugüne denk getirdik. Burada kadinlarimiza nasil bir eglence düzenleyelim dedik. Aklimiza Altay Bey geldi. Sagolsun bizleri kirmadi, sizlere bu Anneler Günü’nü eglenceli olarak geçirmek üzere aramiza katildi.

Çok tesekkür ediyorum ve kendisine Büyük Önderimizin plaketini sunuyorum.” dedi.

Baskan Bakkalcioglu’nun esi Merih Bakkalcioglu’da sevilen sanatçi Altay’a ve Bozüyük Belediyesi ile Kent Konseyi adina Sehit annelerini ziyaret eden Kent Konseyi Kadin Meclisi’ne tesekkür ederek Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskan Yardimcisi Berna Akdemir Çelik’e çiçek takdim etti. Baskan Bakkalcioglu salondaki annelere ayrica çiçek hediye etti.

Bozüyüklü annelerin sevilen pop müzigi sanatçisi Altay’in konseri ile unutulmaz bir Anneler Günü geçirdigi açilis törenine; CHP Bilecik Milletvekili Yasar Tüzün, Eski Devlet Bakani Bahattin Seker, Eskisehir Tepebasi Belediye Baskani Ahmet Ataç, Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, CHP Ilçe Baskani Ihsan Esel, IYI Parti Ilçe Baskani Yusuf Çirak, Il Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Elmas ve Osman Çetin, Belediye Baskan Yardimcilari, Belediye Meclis Üyeleri ve Bozüyüklü anneler katildi.

Kaynak: İHA