Atatürk Kent Park'ta Mayis Eglencesi

Keyifli vakit geçirmek isteyen Manisalilarin ugrak noktalarindan bir tanesi olan Atatürk Kent Parki, “Mayis’ta Eglence” programina ev sahipligi yapti.

Atatürk Kent Park'ta Mayis Eglencesi
Manisa Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi keyifli vakit geçirmek isteyen vatandaslarin ilgi odagi olan Atatürk Kent Parki’nda “Mayis’ta Eglence” programi baslatti. Çocuklar ve ailelerinin yogun ilgi gösterdigi ’Mayis’ta Eglence’ programina Manisa Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isleri Dairesi Baskani Firat Özcan, Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Ahmet Kaplan, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ögretmenleri ile Manisali çocuklar ve aileleri katildi.

Yüz boyama etkinligi ile baslayan programda çocuklarin yüzleri sevdikleri hayvan ve karakterle boyandi. Programda Manisa Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu oyunculari tarafindan Hacivat ve Karagöz orta oyunu da sahnelendi. Hacivat ve Karagöz’ü ilgiyle izleyen minikler, oyuna katilarak eglenceli dakikalar yasadi. Programda Manisa Büyüksehir Belediyesi Konservatuari Müzik Grubu da sahne aldi. Grup, unutulmaz eserleri, enstrümantal olarak Manisalilarin begenisine sundu. ’Mayis’ta Eglence’ programi, Manisa Büyüksehir Belediyesi Çocuk Halk Oyunlari Ekibi’nin sergiledigi halk oyunlari gösterisi ile son buldu. ’Mayis’ta Eglence’ programinda keyifli vakit geçiren Manisali vatandaslar, etkinligi begeniyle karsiladi.

Etkinliklerin Mayis ayi boyunca her Cumartesi günü Atatürk Kent Park’ta gerçeklestirilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA