Sesi Duyan Is Yeri Çalisanlari Marti Için Seferber Oldu

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir is yerinin havalandirma bosluguna düsen marti için çalisanlar ve itfaiye ekipleri seferber oldu.

Sesi Duyan Is Yeri Çalisanlari Marti Için Seferber Oldu
Olay, Kaledere Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan bir oyuncak magazasinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, oyuncak magazasini açan is yeri çalisanlari havalandirma boslugundan seslerin geldigini duydu. Sesin geldigi alanda inceleme yapan çalisanlar sesin bir martiya ait oldugunun anlasilmasi üzerine durumu Ordu Büyüksehir Belediyesi Ünye Itfaiye Amirligi ekiplerine haber veridi. Kisa süre sonra olay yerine gelen ekipler martiyi kurtarmak için çalisma baslatti. Oyuncak magazasinin havalandirma penceresinden martinin yerini belirleyen itfaiye ekipleri, ellerinde bulunan kurtarma aparatlariyla dakikalar boyunca martiyi mahsur kaldigi yerden çikarmaya çalisti. Verilen uzun ugras sonunda mahsur kaldigi yerden çikarilan marti, saglik durumunun iyi oldugu ögrenilmesi üzerine dogaya birakildi.

Olay anini anlatan is yeri çalisani Yunus Dikbiyik, “Ordu Büyüksehir Belediyesi ekiplerine tesekkür ediyorum. Biz aradiktan sonra hemen geldiler. Magazayi açtigimda bir ses duydum ve daha sonra magazamizin havalandirma bosluguna yöneldim. Ben de bir martinin oldugunu anladim ve itfaiye ekiplerini arayarak kendilerini bilgilendirdim” dedi.

Kaynak: İHA