Osmancik'ta Lise Ögrencileri Ile Mezunlar Bulustu

Çorum’un Osmancik ilçesinde, Ömer Derindere Fen Lisesi’nde ögrenim gören ögrenciler ile mezunlar bulusmasi gerçeklestirildi.

Osmancik'ta Lise Ögrencileri Ile Mezunlar Bulustu
Ömer Derindere Fen Lisesi’nde mezun olup Tip Fakültesi, Dis Hekimligi Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi gibi çesitli bölümlerde yüksek ögrenimine devam ögrenciler ile okulda egitimine devam eden 12. sinif ögrencileri bulustu.

Ögrenci-mezun bulusmasinda okulun ögrenci ve ögretmenleri mezun ögrencilerle, YKS sinavi öncesinde yapilabilecek son hazirliklar, sinavda basarili olma stratejileri, meslek seçimi, mezun ögrencilerin devam ettikleri yüksekögretim bölümleri ve üniversiteler üzerine sohbet etti.

Tip Fakültesi, Dis Hekimligi Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi gibi çesitli bölümlerde yüksek ögrenimine devam eden mezun ögrenciler; 12. sinif ögrencilerine kendilerinin de üniversiteye giris yolunda ayni asamalardan geçtiklerini hatirlatarak sinava sayili günler kala, 12.sinif ögrencilerinden çalismalarini yogunlastirmalarini, özgüven ve motivasyonlarini canli tutmalarini, ayrica meslek tercihi yaparken ilgi ve yeteneklerini göz önünde bulundurmalarini önerdi.

Ögrenci-mezun bulusmasinda Osmancik Ömer Derindere Fen Lisesi Müdürü Mustafa Yildirim, etkinligi her yil düzenlediklerini belirterek; “Ögrenci ve ögretmenlerin mezun ögrenciler ile bulusma etkinligini her yil düzenli olarak tekrar ediyoruz. Önümüzdeki yil da ayni sekilde devam edecek olan bulusmalarin sinava girecek ögrencilerin motivasyon düzeylerini artirdigini, mezun ögrenciler için de okulumuza aidiyet duygusunu perçinleyici bir faaliyet olarak gördüklerini” ifade etti.

Kaynak: İHA