MHP'li Baskan Mezarliklarda Temizlik Yapti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’li Kagizman Belediye Baskani Nevzat Yildiz, mezarliklarda temizlik ve çevre düzenlemesi yapti.

MHP'li Baskan Mezarliklarda Temizlik Yapti
Her firsatta belediye isçileriyle birlikte çalismalara katilan baskan Nevzat Yildiz, isçilerle birlikte Kagizman’in gelismesi, daha güzel görünmesi ve yasanilabilir olmasi adina isçi gibi çalisiyor.

Baskan Yildiz, son olarak ilçedeki mezarliklarda temizlik ve düzenleme çalismasi gerçeklestirdi. Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerinin çalismasi da mezarliklarin içerisinde bulunan yabani otlar temizlendi, çevre düzenlemesi yapildi. Çalismalarda bizzat yer alan Baskan Yildiz, Kagizmanlilarin hizmetlerin en iyisine layik oldugunu belirtti.

Baskan Nevzat Yildiz, bazen eline kazma alarak içme suyu sebekesinde kazim islerine katiliyor, bazen caddeleri bizzat kendisi isçilerle birlikte temizliyor, bazen de makamda vatandaslarin sorunlarini dinliyor.

Yürütülen çalismalarla ilgili açiklama yapan Baskan Nevzat Yildiz, “Personelimiz, yil boyunca düzenli olarak yaptigi mezarlik bakim ve temizlik islerini bu yilda yapti. Vatandaslarimiz ahrete intikal eden yakinlarinin kabirlerini temiz ve huzurlu bir ortamda ziyaret edebilmeleri için ilçedeki mezarliklarda genis çapli temizlik çalismasi yaptik” dedi.

Kagizman’da yaptigi çalismalarla herkes tarafindan sevilen Baskan Nevzat Yildiz, Kagizmanlilarin emrinde olduklarini da sözlerine ekledi.

Yapilan çalismalarla birlikte Kagizman’da bulunan mezarliklar tamamen temizlenerek, çevre düzenlemeleri yeniden yapildi.
Kaynak: İHA