Genç Yazara Imza Bulusmasinda Yogun Ilgi

Ordu’nun Ünye ilçesinde Türkiye’nin en genç yazarlarindan birisi olan Dilara Keskin, kitapsever okuyuculariyla imza gününde bir araya geldi.

Genç Yazara Imza Bulusmasinda Yogun Ilgi
Istanbul Üniversitesi Çalisma Ekonomisi ve Endüstri Iliskileri Bölümü okuyan ve çocukluk yillarindan basladigi kitap yazarligi hayallerine devam ederek dokuzuncu kitabini çikarmaya hazirlanan genç yazar Dilara Keskin, Ünye’de bir kirtasiyenin organize ettigi programda genç okuyuculariyla bulustu.

Özellikle farkli duygulari kitaplarina aktararak, birbirinden farkli konularin kitaplarinda islendigini ifade eden Yazar Dilara Keskin, iletisimin en önemli unsurunun okumak oldugunu ifade ederek herkesi kitap konusunda okumaya davet etti.

“Dokuzuncu kitabima hazirlaniyorum”

Çocukluk yillarindan basladigi yazarlik hayallerini devam ettirerek son çikaracagi dokuzuncu kitabina hazirlandigini ifade eden genç yazar Dilara Keskin, “Ben çocukluk yillarimdan itibaren yazmaya basladim ancak kitaplarim ise lise yillarimdan itibaren çikmaya basladi.

Su ana kadar basilmis yedi kitabim var. Son olarak sekizinci kitabimi çikardim. Herhangi bir aksilik olmazsa dokuzuncu kitabimi çikarmayi düsünüyorum. Kitaplarimi yazarken okurlarima, sahneye, o anki atmosfere kitaplarimi yazarak konusunu olusturuyorum. Bir hayal üzerinden veya bir duygu üzerinden kitaplarimi yazmiyorum” dedi.



“Iletisimin önemli maddesi okumaktir”

Okumanin her yerde önemli olduguna dikkat çekerek iletisim konusunda insanlarin en önemli unsurunun yine okumak oldugunu söyleyen Dilara Keskin, “Sosyal medyaya en çok genç bir kesim hakim oldugu için gençlerimizde kendilerine yakin olan genç yazarlari tercih ediyor. Bizler de bunun disaridan bakildiginda farkindayiz ve hosumuza gidiyor. Bu yüzden onlarda daha çok ilgi gösteriyor ve merak ediyorlar. Kitaplarimin konusunda her bir duyguya mutlaka yer veriyorum. Insanlarimiza okumak denildiginde çok basit bir sey gibi algilaniyor ancak normal hayatta yolda yürürken veya bir insanla konustugumuzda kendimizi ifade etmek adina okumaya ihtiyaç duyuyoruz. Kisacasi bir insanla iletisimin asil önemli maddesi ise okumaktir” diye konustu.

Kaynak: İHA