Domaniç Hayme Ana MYO'da Engelsiz Yasam Için Farkindalik Etkinligi

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Bölümü 1. sinif ögrencileri engelsiz yasam için farkindalik etkinligi gerçeklestirdi.

Domaniç Hayme Ana MYO'da Engelsiz Yasam Için Farkindalik Etkinligi
Sosyal Güvenlik programinin ders programinda yer alan Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi çerçevesinde, dersin sorumlu ögretim üyesi Doç. Dr. Filiz Yüksel danismanliginda yürütülen etkinlikte ögrencilerden Rojbin Yilmaz, Nisanur Kurt, Tugba Bulut, Kevser Ergin, Fatmanur Yudar’dan olusan “Engel Tanimayanlar” adli proje grubu Özel Tavsanli Yunus Emre Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundu.

“Engel Olma Farkinda Ol” slogani ile yürütülen proje çerçevesinde ögrenciler yaptiklari ziyarette kurumun müdürü Abdullah Saribas ve ögretmenler tarafindan karsilandilar. Özel egitime gereksinim duyan ögrenciler ile sohbet edip, oyunlar oynayan ve boyama etkinligi düzenleyen ögrenciler, kurumun ögrencileriyle eglenceli anlar yasadilar.

Etkinligin sonunda Özel Tavsanli Yunus Emre Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi yönetici ile ögrenciler, ögrencilere ve Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokuluna tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA