Baskan Kayda, Yeni Pazar Yeri Ve Halk Ekmek Çalismalarini Inceledi

Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, Kirveli ve Kurtulus Mahallelerine yapilacak olan yeni pazar yerleri ile halk ekmek fabrikasi çalismalarini yerinde inceledi.

Baskan Kayda, Yeni Pazar Yeri Ve Halk Ekmek Çalismalarini Inceledi
Halk Ekmek fabrikasi zemin etüt çalismalarini yerinde inceleyen Kayda “Sosyal Belediyecilik anlayisimizla ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza destek olmak amaciyla baslattigimiz ‘Halk Ekmek’ projemizin fabrika zemin etüt çalismalarinda incelemelerde bulunduk. Belediyemize ait 1000 dönüm araziye ektigimiz bugdaylari un haline getirip, Halk Ekmek Fabrikamizda ekmek üreterek ihtiyaç sahibi insanlarimiza ulastiracagiz. Iyi günde, kötü günde her zaman yaninizdayiz” dedi.



Yeni pazar yerleri için çalismalar sürüyor

Kurtulus Mahallesi’nde Salihli Belediyesi ve Sanko isbirliginde yapimi süren yeni pazar yerinde incelemelerde bulunan Kayda, “Kurtulus Mahallemizde Belediyemiz ve Sanko Holding isbirliginde insaat çalismalari baslayan Sani Konukoglu Pazaryerinde incelemelerde bulunarak Poligon Insaat Santiye Sefi Mimar Ipek Dilara Aktürk’ten bilgi aldik. Tüm yapim maliyetleri sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Sanko Holding tarafindan karsilanan pazaryerimiz, 1000 metrekare kapali alani, 2 bin 600 metrekare pazar alani, 13 dükkan, 150 pazar tezgahi, 150 araçlik otoparki, 2 adet engelli ve 6 adet kadin-erkek tuvaleti, 1000 metrekare peyzaj alani, özürlü ve elektrikli araçlar için sarj istasyonlari ile sosyal alanlarin yer alacagi semt çarsimiz Kurtulus Mahallemize ve Salihli’mize hayirli olsun. Belediyemiz Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimizin baslattigi çalismalarla Kirveli, Günes, Gümüs ve Saripinar Mahallelerimize hizmet verecek olan Kirveli Pazaryerinde Baskan Yardimcim Ibrahim Karaca ve Fen Isleri Müdürüm Serkan Sözer ile incelemelerde bulunduk. 3 bin metrekarelik alan üzerinde ekiplerimiz tarafindan insaat çalismalari baslayan, 120 pazar tezgahi, Zabita, Halk Ekmek Büfesi, köfteci, çay ocagi, mescid, kadin-erkek tuvaleti ile araç otoparkinin yer alacagi pazaryerimiz Kirveli, Günes, Gümüs ve Saripinar Mahallelerimize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA