'Ask Çagirirsan Gelir' Filminin Galasi Ordu'da Yapildi

Ordu’da çekimleri yapilan ’Ask Çagirirsan Gelir’ filminin galasi yapildi.

'Ask Çagirirsan Gelir' Filminin Galasi Ordu'da Yapildi
Basrollerini, Keremcem, Melis Babadag, Cihan Ercan, Deniz Isin, Sera Tokdemir ve Gürgen Öz’ün paylastigi ’Ask Çagirirsan Gelir’ 6 Mayis’ta sinemaseverlerle bulustu. Birbirinden farkli 5 çiftin komik hikayesini konu edinen filmin çekimleri Ordu’da gerçeklesti.

Filmin oyunculari bugün (7 Mayis) Ordu’da gala düzenledi.

Galaya Melis Babadag, Keremcem, Sera Tokdemir, Özgün Çoban, Cem Zeynel Kiliç, yapimcilar ve çok sayida vatandas katildi.

Filmin basrol oyuncusu Melis Babadag, filmde iliskilerin farkli türlerinin olduguna deginerek, “Çok mutluluk verici geldigimiz için çok mutluyuz çok özlemisiz sabah yüzümüz gülüyordu Ordu’ya indigimizden beri. Seyirci ile bulusmak da ayri bir heyecan her zaman onlarla izlemek zaten zurnanin zirt dedigi yer oluyor o yüzden heyecanliyiz mutluyuz. Filmi izleyenler bir sürü iliski biçimi bulacaklar türlü türlü daha önceden birlikte olan ayrilanlar, evlenmek isteyenler, aski arayanlar, iliskisi yiprananlar, yipranmamasi için çaba sarf edenler çok fazla iliski türünün hikayesini izleyecekler keyifli olacak” dedi.

Filmin diger basrolü Keremcem de iki buçuk yil sonra Ordu’ya tekrar gala için geldiklerinden dolayi mutlu olduklarini belirterek, “Iki buçuk yil sonra Ordu’ya geldik yine ‘Ask Çagirirsan Gelir’ için ben çok özlemisim bütün ekipte öyle uçaktan indigimiz andan itibaren havasini özlemisiz öncelikle, sonra insanini, sonra yemeklerini tabi ki ve ‘Ask Çagirirsan Gelir’ bizim için iki buçuk sene sonra yine bir heyecan yasatiyor. Maske zorunlulugu da kalkti, pandemi gerçek bitmis gibi davraniyoruz. Artik sinemanin da özlendigini biliyorum” seklinde konustu.

Oyuncu Sera Tokdemir, Özgür Çoban ve Cem Zeynel Kiliç da çekimlerin Ordu’da yapilmasindan dolayi duyduklari memnuniyeti dile getirerek, tüm sinemaseverleri filmi izlemeye davet ettiler.

Oyuncular röportajdan sonra galaya gelen seyirciler ile birlikte oynadiklari filmi izlediler.
Kaynak: İHA