Aracini Park Eden Kadin Sürücüye Saldirmaya Çalisti

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir sahis, aracini park etmeye çalisan kadin sürücüye saldirmaya çalistigi anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Aracini Park Eden Kadin Sürücüye Saldirmaya Çalisti
Olay, Atatürk Mahallesinde meydana geldi. Mükerrem Özdemir isimli kadin sürücü, isyerine gittiginde aracini yolun kenarina park etmek istedi. O sirada bir sahis, Özdemir’e dükkanin önünü kapattigini iddia ederek aracini baska yere park etmesini söyledi.

Kadin sürücü, park yasaginin bulunmadigi alana aracini biraktigi sirada, duruma sinirlenen sahis, araç içerisine girmeye ve Özdemir’e saldirmaya çalisti. Çevredeki vatandaslarin güçlükle tuttugu sahsin zor sakinlestirilirken o anlarda is yerinin güvenlik kamerasina anbean kaydedildi.

Mükerrem Özdemir’in esi Cengiz Özdemir, olayla ilgili IHA muhabirine yaptigi açiklamada, “Esim, sabah is yerini açmak için dükkana gelip aracini park etmek istedigi sirada, saldiran sahis esime arabayi çektirmemeye çalisiyor. Esim de park edecek baska yer olmayinca yolun kenarina park etmeye çalisiyor” dedi.

“Esim karakola gidip sikayetçi oldu”

Aracin içerisine girmeye ve saldirmaya çalisan sahsi çevredeki vatandaslarin tutmaya çalistigini belirten Özdemir, “Daha sonra esim karakola gidip sikayetçi oldu. Yol zaten kamu mali, herhangi bir park yasagi olan bir yer degil. Biz gerekli sikayetimizi yaptik. Olay güvenlik kamerasina yansiyor. Sahis, sürekli aracin içine girmeye çalisarak müdahale ediyor. Esim tabi korkmus. Gereken önlemlerimizi aldik. Sehir eskiyasi gibi kendi mali gibi bize yaptirim uygulamaya çalisiyor” diye konustu.

Özdemir, bir kadini korkutmaya çalismak ve aracini park ettirmemenin hos bir sey olmadigini kaydederek, “Benim araçta çocugum da olabilirdi. Sahislar kendilerini sehir eskiyasi sandigi için bu sekilde yapmaya çalisiyor. Daha öncede oldu bu tür olaylar” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA