Trambolinli Hirsizlik Görenlerini Hayrete Düsürdü

Denizli’de hirsizin kendisini gizlemek için seçtigi yöntem akillara durgunluk verdi. Tramboli sokak boyunca basinin üstünde tasiyarak yüzünü kapatmaya çalisan hirsiz, marketin kilidini açamayinca amacina ulasamadan kayiplara karisti.

Trambolinli Hirsizlik Görenlerini Hayrete Düsürdü


Olay, Pamukkale ilçesine bagli Yunusemre Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; gece saatlerinde bir marketi gözüne kestiren kadin, hirsizlik yapmak için çok nadir bir yönteme imza atti. Nereden buldugu bilinmeyen trambolini kafasinin üstüne yerlestiren kadin, marketin önüne gelerek bir süre bekledikten sonra kapiya dogru yöneldi. Burada kilidi zorlamaya çalisan hirsiz, basarili olamayinca bu kez içecek dolaplarina yanasti. Bir süre burada da vakit geçiren hirsiz, amacina ulasamayacagini anladiktan sonra olay yerinden uzaklasti. Sabah saatlerinde markete gittiginde kilitleri biraktigi gibi göremeyen market sahibi, izledigi kamera kayitlari sonrasi gerçegi ögrendi.

“Bir çok hirsizlik gördüm ama bu sekilde kendini tambolinle gizleyeni ilk defa gördüm”

Marketten sürekli alisveris yapan müsteri Yunus Emre Bulut, ilk defa böyle bir hirsizlik denemesine sahit oldugunu belirterek, “Devamli alisveris yaptigim markette hirsizlik girisimin yapildigini ögrendim. Market sahibiyle izledigimiz güvenlik kamerasi sonrasi bir kadinin baska yerden getirdigi trambolinle marketin etrafinda bir süre gezdikten sonra kilidi zorladigini gördük. Tramolinle yüzünü saklayan kadin hirsizlikta basarili olamayinca geri gitmis. Bir çok hirsizlik gördüm ama bu sekilde kendini tambolinle gizleyeni ilk defa gördüm. Hirsizlik olaylari da haddinden fazla artti” dedi.



Hirsizlik denemesi kamerada

Trambolinli hirsizin basarili olamadigi hirsizlik girisim ani ise saniye saniye kameraya yansidi. Görüntülerde hirsizin marketin önüne geldikten sonra etrafi kolaçan etmesi, kapiyi ve içecek dolabinin kilitlerini zorladiktan sonra olay yerinden gitmesi yer aliyor.
Kaynak: İHA