Tavuklarina Zarar Verdigi Gerekçesiyle Kuzeninin Köpegini Vurdu

Manisa’nin Saruhanli ilçesinde bir kisi, tavuklarina zarar verdigi gerekçesiyle kuzeninin köpegini tüfekle vurdu. Her iki kuzen de birbirinden sikayetçi olurken, alinan ifadelerinin ardindan serbest birakildi. Av tüfegiyle yaralanan köpek ise jandarma ekipleri tarafindan tedavi amaciyla veteriner hekime götürüldü.

Tavuklarina Zarar Verdigi Gerekçesiyle Kuzeninin Köpegini Vurdu
Manisa’nin Saruhanli ilçesine bagli Koldere Mahallesi’nde dün aksam saat 20.45 siralarinda B.B. (50) isimli sahis jandarmaya, beslemekte oldugu av köpegini kuzeni Ö.B.’nin (38) ruhsatsiz av tüfegi ile vurdugunu beyan ederek sikayetçi oldu. Ö.B. isimli sahis ise köpegin tavuklarina zarar verdigini ve bundan dolayi korkutmak amaciyla ates ettigini, vurmak istemedigini, kendi tavuklarina zarar verdigi için köpegi besleyen B.B. isimli kuzeninden sikayetçi oldugunu belirtti.

Olayda Ö.B.’nin kullandigi av tüfegi muhafaza altina alinirken, her iki sahis da alinan ifadelerinin ardindan serbest birakildi. Olayla ilgili jandarma tarafindan tahkikata baslanirken yarali köpek tedavi amaciyla jandarma tarafindan veterinere götürüldü.
Kaynak: İHA