Sokak Hayvanlarini Sahiplenme Çagrisi

Bilecik Belediyesi Veteriner Isleri Müdürü Nedret Avci, aileleri çocuklari ile birlikte Sokak Hayvanlari Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyarete ve hayvanlari sahiplenmeye davet etti.

Sokak Hayvanlarini Sahiplenme Çagrisi
Basta kedi, köpek ve kus türleri olmak üzere birçok hayvan türünün tedavi, bakim ve barinma imkaninin saglandigi Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanlari Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, can dostlarimiza en iyi sekilde hizmet vermeye devam ediyor. Kisirlastirma, asilama, ameliyat ve birçok tedavi yönteminin uygulandigi tesiste yüzlerce sokak hayvani misafir ediliyor. Bilecik Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü tarafindan vatandaslar, Sokak Hayvanlari Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne davet edildi.

"Herkes can dostlarimizdan sahiplenebilir"

Tesiste yapilan çalismalar hakkinda bilgi veren Veteriner Isleri Müdürü Nedret Avci, isteyen herkesin tesisten kedi ve köpek sahiplenebilecegini belirterek, ‘’Buradaki misafirlerimizi en iyi sekilde agirlamaya çalisiyoruz. Tesisimiz gerçekten yakin bölgemizde örnek gösterilen bir yer. Bu açidan su ana kadar yüzlerce hayvanin tedavisini gerçeklestirdik, binlercesini misafir ettik. Vatandaslarimiz da çocuklariyla buraya gelip can dostlarini ziyaret edebilirler. Durumlari hakkinda bilgi sahibi olabilir ve sahiplenebilirler’’ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA