Milletvekili Tufenkci'den, Yesilyurt Belediyesi Hizmetlerine Tam Not

Yesilyurt Belediyesi Temizlik Isler Müdürlügünü ziyaret ederek personellerle bir araya gelen AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Mutlu insanlarin sehri olan, büyüyen sevdamiz Yesilyurt’umuz yeni yatirimlarla her geçen gün güzellesirken, bu asamada büyük emek sarf eden belediye baskanimiz ve ekiplerini cani gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Milletvekili Tufenkci'den, Yesilyurt Belediyesi Hizmetlerine Tam Not
Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar’in daveti üzerine Yesilyurt Belediyesi Temizlik Isler Müdürlügünü ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Il Baskan Yardimcisi Kahraman Kavuk ile Yesilyurt Belediye Meclis Üyeleri, araç filosuna dahil edilen yeni araçlari inceledikten sonra personellerle bir araya geldi. Yesilyurt’un son yillarda çok önemli yatirimlara kavustugunu vurgulayan AK Parti Il Baskan Yardimcisi Kahraman Kavuk, “ Yesilyurt’ta ki büyük dönüsümü hepimiz yakindan görüyoruz. Mutlu Insanlarin Sehri Yesilyurt’un kalkinmasi noktasinda önemli yatirimlarin altina imza atip büyük bir emek sarf eden Yesilyurt Belediye Baskanimiz Sayin Mehmet Çinar’in sahsinda tüm mesai arkadaslarina tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar ise Yesilyurt’taki kalkinma ve degisim sürecinin tüm hiziyla devem ettigini ifade ederek, hizmetlerin vatandaslara ulasmasinda köprü vaziyeti gören personellerin gayreti ve çabasini takdirle karsiladiklarini söyledi.



Yesilyurt’un her noktasinin temiz, düzenli ve saglikli olabilmesi için 7/24 çalisan temizlik personellerini tebrik eden Çinar, “ Yesilyurt için canla basla çalisan, emek veren, mesai mefhumu gözetmeden isine dört elle sarilip güzel hizmetlerde bulunan bütün personellerimizle bizler her zaman gurur duyuyoruz. Ilçemizin güzellesmesi, degismesi ve her alanda kalkinmasi için baslattigimiz projelerin gerçege dönüsmesi ve vatandaslara ulasmasinda büyük emek sarf eden, birlikte yol yürümekten onur duydugumuz personellerimizin azmi ve çaliskanligi sayesinde çok önemli yatirimlari Yesilyurt’lu hemsehrilerimizle bulusturuyoruz. Bütün personellerimizin bayramlarini da bu vesileyle bir kez daha kutluyoruz. Ilçemiz son yillarda büyük bir degisme ugradiysa, bütün hizmet alanlarinda basari çitamizi yükseltiysek geldigimiz bu süreçte personellerimizin çok büyük gayretleri vardir. Sahadaki personellerimizin çaliskanligi yatirimlarimizin daha hizli bir sekilde gerçege dönüsmesini sagliyor.365 gün sahada olup, ilçemizin temizliginden ve düzeninden sorumlu olan temizlik personellerimizin ortaya koyduklari gayretli ve azimli çalisma anlayisindan bizler her daim gurur duyuyoruz. Temizlik hizmetlerimizin daha akici ve hizli olabilmesi, personellerimizin daha fazla hizmet üretmeleri içinde araç filomuzu son teknolojik modern araçlarla güçlendirmeye devam ediyoruz. Yeni aldigimiz araçlarla artik temizlik hizmetlerindeki basari çitamizi daha iyi seviyeye çikartacagiz. Bizler bütün personellerimizin çalismalarindan memnunuz, onlarla birlikte Yesilyurt’a hizmet etmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz” seklinde konustu.

Yesilyurt’ta ki büyük degisimin kendilerini mutlu ettigini söyleyen AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de, “ Yesilyurt’umuz için gece gündüz demeden çalisan, emek sarf eden, alin teri döken personellerimizle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Kentimizin ve ilçemizin daha düzenli ve temiz olabilmesi için çalisan bütün personellerimizin bayramlarini da bir kez daha tebrik ediyorum. Mutlu Insanlarin Sehri olarak tarif ettigimiz Büyüyen Sevdamiz Yesilyurt’un güzellesmesi ve kalkinmasi için büyük emekler sarf eden basta Belediye Baskanimiz olmak üzere tüm mesai arkadaslarini tebrik ediyorum. Bu güzel ilçede ikamet eden hemsehrilerimizle birlikte personellerimizin de mutlu ve huzurlu olmasi bizim için çok önemlidir. Her alanda yapilan ciddi yatirimlarla her geçen gün daha da güzellesen Yesilyurt için gece gündüz demeden çalisan herkesi en kalbi duygularimla kutluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA