Kaybolan Küçük Kiz, Evinin Uzaginda Duvar Kenarinda Uyurken Bulundu

Manisa’da evlerinin bahçesinde oyun oynarken bir anda ortadan kaybolan küçük kiz, arama kurtarma ekipleri tarafindan evinin 1 kilometre uzagindaki bir duvarin kenarinda uyurken bulundu.

Kaybolan Küçük Kiz, Evinin Uzaginda Duvar Kenarinda Uyurken Bulundu
Manisa’nin Yunusemre ilçesine bagli Yukari Emlakdere Mahallesinde dün aksam üzeri saat 19.00 siralarinda evinin bahçesinde oynarken bir anda ortadan kaybolan Zümral Efe isimli 5 yasindaki kiz çocugunu kendi imkanlariyla yaklasik 2 buçuk saat arayan ailesi çocuklarini bulamayinca durumu saat 21.30’da 112’yi arayarak jandarmaya bildirdi. Ihbarin alinmasi ile birlikte ilk etapta Yunusemre Ilçe Jandarma Komutanligindan 3 Asayis Timi, 2 Trafik Timi, 3 JASAT Timi, Jandarma Iz Takip Köpegi hemen olay bölgesine sevk edildi. Manisa AFAD ve AKUT ekipleri ile beraber ortak arama çalismasi baslatan ekiplere Manisa Il Jandarma Komutanligi Asayis Komando Bölügü Komutanligi ekipleri de katildi.

Kaybolan küçük kizin bulunmasi için bölgede IHA (Insansiz Hava Araci) da kullanilmasi için irtibata geçildi. Küçük kiz, bölgede arama çalismalarina katilan JASAT Timi tarafindan saat: 22.30 siralarinda evinden yaklasik olarak 1 kilometre uzaklikta bir duvarin kenarinda uyurken bulunarak ailesine teslim edildi. Oldukça korkan aile bireyleri kizlarina yeniden kavusmanin mutlulugunu yasarken baba Tahir Efe (42) basta jandarma olmak üzere evlatlarini sag salim bularak getiren tüm ekiplere tesekkür etti. Saglik ekipleri tarafindan muayenesi yapilan küçük kizin saglik durumunun iyi oldugu tespit edildi.
Kaynak: İHA