Hamidiye Kültür Bahçesi 7'Den 70'E Büyük Ilgi Görüyor

Sivas’ta bulunan Hamidiye Kültür Bahçesi, Ramazan Bayrami’nda hem Sivaslilarin hem de sehir disindan gelenlerin ugrak mekani oldu. Sivas-Ankara karayolu üzerinde yer alan Hamidiye Kültür Bahçesi, içerisinde 22 adet farkli proje barindiriyor. Ramazan ayinda açilis öncesi bütün hazirliklarini tamamlayan Hamidiye Kültür Bahçesi, Ramazan Bayrami’nda Sivaslilar ve sehir disindan gelen vatandaslar tarafindan yogun ilgi gördü.

Hamidiye Kültür Bahçesi 7'Den 70'E Büyük Ilgi Görüyor


“Herkesi Hamidiye Kültür Bahçesini gezmeye davet ediyorum”

Hamidiye Kültür Bahçesi hakkinda konusan Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Kadir Algin, “Birçok sosyal donatinin yer aldigi projeye emek harcayan personellere tesekkür ediyorum. Hem Sivaslilari hem de sehir disinda yasayan vatandaslarimizi Hamidiye Kültür Bahçesini gezemeye davet ediyorum. Her kesimin keyifle vakit geçirebilecegi Hamidiye Kültür Bahçesi projesinin ilimize hayirli ugurlu olmasini diliyorum. Projenin bulundugu alanin hemen yanina Yöresel Ürünler Satis Merkezi yapiyoruz. Imalat çalismalari devam ediyor, dükkanlarimiz hazir, açilisi da yakin zamanda yapilacak insallah" dedi.



“Binlerce ziyaretçimiz alani ziyaret etti”

Yaz döneminde Hamidiye Kültür Bahçesinin 24 saat hizmet verecegine dikkat çeken Algin, “Bayram nedeniyle yogunluk yasandi. Binlerce ziyaretçimiz alani ziyaret etti. Hedefimiz kisa vadede bu seviyenin çok çok üzerine çikmak. Valimiz Sayin Salih Ayhan’in öncülügünde Sivas’a kazandirdigimiz bu proje adindan sikça söz ettirecek” seklinde konustu.

Kaynak: İHA