Farabi VIII. Ar-Ge Inovasyon Proje Pazari Için Geri Sayim Basladi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde bu yil gerçeklestirilecek olan Farabi VIII. Ar-Ge ve Inovasyon Proje Pazari için geri sayim basladi. 16 Mayis Pazartesi günü Farabi Kampüsü Kapali Spor Salonunda baslayacak olan etkinlikte nitelikli projelere çesitli ödüller verilecek.

Farabi VIII. Ar-Ge Inovasyon Proje Pazari Için Geri Sayim Basladi
Teknoloji ve inovasyon alaninda paydaslar arasindaki isbirligini arttiracak faaliyetlerin islerlik kazanmasi için her geçen gün yeni projeler hayata geçirilmeye devam ediyor. Etkinlikle de ülkedeki proje fikirleri ile ilgili olacak sekilde; bölgede bilgi, fikir ve görüs alisverisini saglamak, Ar-Ge projelerine iliskin teknolojik ve finansal isbirliklerinin olusmasina ortam hazirlamak, üniversite, arastirma ve özel sektör kuruluslarinin temsilcilerini bir araya getirmek, bölge insanini bilinçlendirmek, üniversite-sanayi isbirliginde farkindaligi artirmak, akademisyen ve ögrencilere proje kültürü olusturmak bilimsel ve teknolojik gelismenin dinamigini olusturacak bilim insanlarini sanayide aktif hale getirmek amaçlaniyor.

Proje pazarinda dereceye giren projelere nakit ödüllerin yani sira Zonguldak Teknopark’ta yer alan Ön Kuluçka Merkezinde yer alma firsati sunulacaktir. Etkinlige 71 proje, kapali spor salonunda gerçeklesecek olan Inovasyon Proje Pazarinda sunulmak üzere kabul edildi.
Kaynak: İHA