Denizli'de Anneler Günü'ne Özel Konser Düzenlenecek

Anneler Günü için özel bir program hazirlayan Denizli Büyüksehir Belediyesi, 8 Mayis Pazar günü saat 20.30’da Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde konser programi düzenleyecek.

Denizli'de Anneler Günü'ne Özel Konser Düzenlenecek


Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi Kadin Meclisi, Anneler Günü etkinlikleri çerçevede özel bir program hazirladi. Bu çerçevede Anneler Günü Konseri, 8 Mayis 2022 Pazar günü saat 20.30’da Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yildiz Salonu’nda gerçeklesecek. Denizli Büyüksehir Belediyesi Konservatuari Türk Müzigi Korosu Sefi Ahmet Nuri Çagdas’in yönetecegi gecede birbirinden güzel Türk Halk Müzigi ve Türk Sanat Müzigi eserleri seslendirilecek. Birbirinden yetenekli konservatuar sanatçilari esliginde gerçeklestirilecek konsere tüm vatandaslarin davetli oldugu ifade edildi.

“Ana bizim hep bas tacimiz olmustur”

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Anneler Günü’ne özel hazirladiklari programa basta anne ve anne adaylari olmak üzere tüm vatandaslari beklediklerini ifade etti.

Anneler Günü’nü kutlayan Baskan Osman Zolan, “Ana bizim hep bas tacimiz olmustur. Inancimiz da analarimizin ayaginin altina cenneti koymustur. Iste ana bizim için o kadar kutsal, o kadar degerlidir. Annelerimiz için çalismaya, onlarin istek ve arzulari için gayret etmeye devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA