Çemisgezek Kaymakami Ögrencilerle Bir Araya Geldi

Tunceli’nin Çemisgezek Ilçe Kaymakami Önder Koç, kentte egitim gören ögrencilerle bir raya gelerek egitim basarilarinin artmasi için degerlendirmelerde bulunduktan sonra kendilerine kitap hediye etti.

Çemisgezek Kaymakami Ögrencilerle Bir Araya Geldi
Çemisgezek Kaymakami Koç basarili çalismalarina devam ediyor. Bu çerçevede ilçede bulunan okullari ziyaret eden Kaymakam Koç, liselere giris sinavlarina hazirlanan ögrencilerle ders ortaminda bir araya gelerek sinav motivasyonu, hedef belirleme konularinda sohbet etti. Daha sonra Kaymakam Koç ögrencilere kitap hediye etti.

Motivasyon amaçli olarak kendi egitim hayatindan örnekler veren Kaymakam Önder Koç, “Okullarimizin fiziki kosullarini yerinde görmek, ilçemizdeki egitim ve ögretim durumunu degerlendirmek, egitim kadrolarimizin ile ögrencilerimizin bizlerden beklentilerini ögrenmek için zaman zaman okullarimizi ziyaret ediyoruz. Bugün yaklasan LGS sinavi öncesinde uyum ve motivasyonlarina katki saglamak için ögrencilerimizle bir araya geldik. Ögrencilerle hedefledikleri meslekler ve sinav motivasyonu konularinda görüstük. Basariya ulasmanin yollari öncelikle düzenli ve çok çalismaktan geçiyor. Biz sizlerin daha fazla basariya ulasmaniz için elimizden geleni imkanlarimizi gerçeklestirmeye haziriz. Sizlerden basariyi hayal olmaktan çikartip, güzel bir lise ve güzel bir meslegin hayalini kurmanizi istiyorum. Kendinize güzel hedefler belirlemenizi istiyorum. Hayal ettiginiz mesleklere en iyi sekilde derslerinize çalisarak, yani elinizden gelenin en iyisini yaparak ulasabilirsiniz. Sizlerden o isigi, o enerjiyi görüyorum” dedi.

Kaymakam Önder Koç’a, okul ziyaretinde Ilçe Milli Egitim Müdürü Vural Berker de eslik etti.
Kaynak: İHA