Bozulan Ve Deforme Olan Mezarlik Yolu Yenilendi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi tarafindan sürdürülen sicak asfalt çalismalari tüm hiziyla devam ediyor. Havalarin isinmasiyla birlikte çalismalarini yogunlastiran ekipler, Emirdag Mezarligi’nda bulunan 1900 metre uzunlugundaki yolu bastan sona yeniledi.

Bozulan Ve Deforme Olan Mezarlik Yolu Yenilendi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Yol Bakim ve Altyapi Koordinasyon Dairesi tarafindan sürdürülen sicak asfalt çalismalari hiz kesmeden devam ediyor. Havalarin isinmasiyla ile birlikte çalismalarini yogunlastiran Büyüksehir ekipleri, Emirdag Mezarligi’nda bozulan ve deforme olan 1900 metre uzunlugundaki mezarlik yolunun tamamini yeniledi. Yogun çalisma sonucu bastan sona tamamlanan yollarda, toplam 2 bin ton asfalt kullanildi.

Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan açiklamada, çalismalarin devam edecegi belirtilerek, “Mart ayi itibariyle baslattigimiz sicak asfalt çalismalarimiz tüm hiziyla devam ediyor. Sehrimizde ziyaretçi yogunlugunun en fazla oldugu Emirdag mezarligimizi da bu çalismalarin bir parçasi olarak yenileyerek tekrar kullanima açiyoruz. Önümüzdeki süreçte Büyüksehir Belediyesi olarak sehrimizin tüm noktalarina dokunarak, bozulan ve deforme olan yollarimizi yenilemeye devam edecegiz. Vatandaslarimizin daha güvenli ve konforlu bir yasam sürdürmesi adina, ekiplerimizin yogun gayreti ve hava sartlarinin elverdigi ölçüde çalismalarimiz hiz kesmeden devam edecektir” ifadesi kullanildi.
Kaynak: İHA