Baskan Tahmazoglu'ndan Anneler Günü Kutlamasi

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, yayimladigi mesaj ile Anneler Gününü kutladi.

Baskan Tahmazoglu'ndan Anneler Günü Kutlamasi
Baskan Tahmazoglu her yil Mayis ayinin ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü nedeniyle yayimladigi mesajda, dünyada anne sevgisinin yerine konulabilecek baska bir deger olmadigini kaydetti.

Tahmazoglu, ’’Anneler Günü dolayisi ile yayinladigi mesajda, anneligin karsiliksiz ve sartsiz bir sevgiye dayanan, hiçbir degerle kiyaslanamayacak kadar kutsal bir görev, yüce bir duygu oldugunu ifade etti.

Mesajinda sevgi ve sefkatle, saglikli nesillerin yetistirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerin aile ve toplum hayatinin temel diregi oldugunu da vurgulayan Tahmaozglu, ’’Bizi hiçbir zaman yalniz birakmayan, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duydugumuz anlarda sefkatle bagrina basan annelerimize sadece Anneler Günü’nde degil, yilin her gününde, hak ettikleri saygiyi göstermekte asla kusur etmemeliyiz. Annelerimiz; hosgörünün, merhametin, saf bilginin tükenmez kaynagidir. Annelik, baska hiçbir duyguyla karsilastirilamayacak kadar çok yüce ve karsilik beklemeden verilen tek sevgi kaynagidir. Fikren ve bedenen saglikli nesillerin yetistirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet edersek edelim gönül borcumuzu ödeyemeyiz. Bu vesileyle, basta sehitlerimizin anneleri olmak üzere, fedakârlik ve sabirla dünyanin en yüce görevini yerine getiren her biri sevgi sembolü annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, saglik ve mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA