Baskan Çayli'nin 'Hazirim' Açiklamasi Ilçede Seçim Öncesi Siyasete Hareket Getirdi

Karabük Yenice Ilçe Belediye Baskani Zeki Çayli, yaklasan seçimler öncesi, partisinin verecegi göreve hazir oldugunu açiklamasinin ardindan ilçede siyaset yeniden hareketlendi.

Baskan Çayli'nin 'Hazirim' Açiklamasi Ilçede Seçim Öncesi Siyasete Hareket Getirdi
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Genel Baskani Devle Bahçeli’nin geçtigimiz aylarda Antalya’da yaptigi ve 3 yillik çalismalarin degerlendirildigi belediye baskanlari toplantisi sonrasi ilk kez açiklamalarda bulunan Belediye Baskani Zeki Çayli, partisinin verecegi her göreve hazir oldugunu ve yeniden belediye baskanligi adayligi için sinyal vermesi ilçede siyasete yeniden renk getirdi.

Uzun süredir sessiz olan ve yeniden aday olup olmayacagi merak konusu olan Zeki Çayli’nin açiklamalari Yenice siyasetinde hesaplarin yeniden yapilmasina neden oldu.

Antalya’da yapilan MHP’li belediye baskanlarina Cumhur Ittifaki’na bagli kalin, bölge milletvekillileriyle istisare içinde olun ve hep birlikte hareket edin mesajinin verildigi toplanti sonrasi Baskan Zeki Çayli, sessizligini bozarak, yeniden aday olacagi sinyalini verdi.

Partisinin verecegi her göreve hazir oldugunu, hemsehrilerine hizmet askinin ilk günkü gibi ayni hiz ile devam ettigini kaydeden Baskan Çayli, “ Biz göreve geldigimiz günden buyana sadece isimizi yapiyoruz ve halkimizin hizmetkari oldugumuzu söylüyoruz. Bu manada bir ekip ruhu ile ilçede elimizden geldigince imkanlarimiz ölçüsünde hizmet etme gayretimiz devam ediyor. Geçtigimiz Mart ayinda Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli’nin katildigi 3 yillik belediye baskanlarinin çalismalarinin degerlendirildigi toplantiya katilarak yaptigimiz çalismalari ve hedefledigimiz projeleri aktardik. 2023 ve 2024 seçimlerinin masaya yatirildigi verimli bir toplanti yaptik. Ilçesinin bir hizmetkari olarak bende partimin verecegiz her türlü göreve yeniden hazirim. Bu dogrultuda çalismalarimiza ayni ask ve sevkle devam edecegiz” dedi.

Yenice Belediye Baskani Zeki Çayli’nin bu açiklamalarindan tekrar varim mesaji vermesi ve önemli bir siyasi güce sahip olmasi da seçim gündemini canlandirdi.
Kaynak: İHA