Baskan Büyükakin Açiklamasi 'Hizmet Edecek Uzun Bir Yolumuz Var'

Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, "Bu aziz millete hizmet edecek uzun bir yolumuz var. Çalisiyoruz, sokak sokak geziyoruz ve vatandasimizi dinliyoruz" dedi.

Baskan Büyükakin Açiklamasi 'Hizmet Edecek Uzun Bir Yolumuz Var'
Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, Kizilay Sube Baskani Ibrahim Pay, Mobilyacilar Odasi Baskani Orhan Arguner ve Türkiye Radyo Amatörleri Haberlesme Cemiyeti Kocaeli Sube Baskani Umut Öcal ve yönetimlerini agirladi.

Konuklarinin sehre dair önerilerini dinleyen Baskan Büyükakin, "Bu aziz millete hizmet edecek uzun bir yolumuz var. Çalisiyoruz, sokak sokak geziyoruz ve vatandasimizi dinliyoruz. Aslinda sessiz bir sekilde halkimizla gönülden gönle bulusuyoruz. Bizi her firsatta samimi bir sekilde bagrina basan hemserilerimize bir kez daha tesekkür ediyorum. Milletimizi dinliyor, adimlarimizi da ona göre atiyoruz. Bu bizim için en önemli kirmizi çizgimizdir. Hizmetlerimiz kenti kusatirken çok yogun bir mesai harciyoruz. Birinci gündemimiz vatandasimiza hizmet etmektir, gönlüne girmektir" diye konustu.

Kaynak: İHA