Bankadaki Sir Intiharda Anne Detayi

Gaziantep’te güvenlik görevlisi olarak çalisan 38 yasindaki Bekir Özdemir, kendisini görev yaptigi özel bankadaki bir odaya kilitleyerek beylik tabancasiyla intihar etti. Kaldirildigi hastanede hayatini kaybeden güvenlik görevlisinin ölümünden yarim saat öncesinde sosyal medya hesabindan paylastigi annesine veda mesaji ise yürekleri dagladi.

Bankadaki Sir Intiharda Anne Detayi
Olay, Sehitkamil ilçesi Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvari’nda bulunan özel bir banka subesinde meydana geldi. Iddiaya göre, bankada 4 yildir güvenlik görevlisi olarak çalisan 38 yasindaki Bekir Özdemir, saat 16.00 siralarinda kendisini bankada bulunan bir odaya kilitledi.

Beylik tabancasi ile kalbine ates etti

Özdemir, daha sonra beylik tabancasi ile kalbine ates etti. Silah sesini duyan banka çalisanlari odaya girdiklerinde korkunç manzara ile karsilasti. Daha sonra durum 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis, saglik ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede genis güvenlik önlemi aldiktan sonra saglik ekipleri de olayin yasandigi banka odasina girerek durumu agir olan güvenlik görevlisine kalp mesaji yapti. Bir süre kalp masaji yapilan güvenlik görevlisi Bekir Özdemir, ambulansla Ersin Arslan Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Özdemir, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Ölmeden önce sosyal medyadan annesi ile vedalasti

Çalistigi bankada intihar ederek hayatini kaybeden güvenlik görevlisi Bekir Özdemir’in olaydan yarim saat önce sosyal medya hesabindan bir paylasim yaptigi ortaya çikti. Henüz intihar nedeni ögrenilemeyen Özdemir’in dikkat çeken paylasimi ise yürekleri dagladi. Güvenlik görevlisinin ölümünden yaklasik yarim saat öncesinde yaptigi paylasimda ’Annem, canim annem, hayattaki tek gerçegim. Ben gidiyorum, sakin gidiyorum diye üzülme ve beni affet. Vedam bir tek sana çünkü hayatta senden baska kimsem olmadi. Allah’a emanet ol, kendine iyi bak annem" ifadeleri yer aldi.

Olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA