Bacagina Saplanan Biçakla Kaçip Canini Kurtarmaya Çalisti

Denizli’de 4 gün çalistigi isten çikarilan alacakli, parasini istemek için geldigi pastanede olumsuz cevap alinca çilgina döndü. Patronu göremeyince tartistigi çalisanin bacagina biçak saplayan süpheli, kanlar içinde kaçmaya çalisan personeli pesinden kovaladi.

Bacagina Saplanan Biçakla Kaçip Canini Kurtarmaya Çalisti
Olay, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; pastanede 4 gün çalisip isten çikarildiktan sonra parasini almak için tekrar dönen Seref S. (42), parasini alamayacagini duyunca çilgina döndü. Patronun o esnada dükkanda olmamasindan dolayi çalisan Cihan T. (45) ile birbirine giren Seref S., eline aldigi biçagi çalisana sapladi. Bacagina saplanan biçakla kendisini disari atan personel, is yerinden kosarak çikip canini kurtarmaya çalisti. Bacagindaki biçakla kaçmaya çalisan personeli kovalayan süpheli, bir kösede kistirdigi yaraliya tekrar saldirdi. Yasanan arbedede vücuduna aldigi biçak darbesiyle kanlar içinde kalan personel yere yigilirken, alacakli ise elinden yaralandi. Olayi gören esnaflarin araya girmesiyle Seref S. güçlükle sakinlestirildi. Ihbar üzerine bölgeye gelen saglik görevlileri agir yarali olan Cihan T.’yi Denizli Devlet Hastanesi’ne, Seref S.’yi ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldirildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin bölgede yaptigi çalismalarin ardindan etrafta olusan merakli vatandas yogunlugu dagitildi. Hastaneye kaldirilan Cihan T.’nin ise ameliyata alindigi ve hayati tehlikesinin devam ettigi ögrenildi. Alacaklinin tamamlanan tedavisinin ardindan ifadesinin alindigi olay ile ilgili sorusturma baslatildi.

"Ayagini falan bagladik düzgün bir müdahale ettik"

Ilk müdahaleyi esnafin yaptigini söyleyen Sükrü Yakalioglu, "Burada dükkanin önünde önce kavga ediyorlar. Ardindan kendini disari atiyor ondan sonra dükkanin çevresinde bir tur atiyorlar, tekrar buraya geliyorlar. Adam arkasindan geliyor arada biçakliyor düsüyor. Ilk yardimi esnaflar yapti. Ayagini falan bagladik düzgün bir müdahale ettik, Allah sifa versin insallah" dedi.



"Biçakli kovalamaca kamerada"

Çalisanin agir yaralandigi olay ile ilgili bir is yerinin güvenlik kameralarina yansiyan o anlarda bacagindaki biçakla kaçan çalisan ile elinde bulunan biçakla pesinden kosturan alacakli ve vatandas kalabaligi yer aliyor.
Kaynak: İHA