Alkollü Sürücünün Park Halindeki Iki Otomobile Çarptigi Anlar Kameraya Yansidi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde alkollü kadin sürücünün kullandigi cipin park halindeki iki otomobile çarptigi anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Alkollü Sürücünün Park Halindeki Iki Otomobile Çarptigi Anlar Kameraya Yansidi
Kaza, gece saatlerinde Sadri Artunç Caddesi üzerinde meydana geldi. B.N.U idaresindeki 78 BR 699 plakali cip, Kiranköy Kavsagindan dönüs yaptigi sirada viraji alamayarak park halindeki iki otomobile çarpti. Kazada ehliyetsiz oldugu ögrenilen kadin sürücü yaralandi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan yarali Safranbolu Devlet Hastanesine kaldirildi.

Sans eseri saniyelerle kazadan kurtuldular

Yasanan kaza ani ise pastanenin güvenlik kamerasina ise saniye saniye yansidi. Görüntülerde kazada 15 saniye önce kaldirimdan yürüyen 2 kisi saniyelerle kurtulurken, cipin hizla çarptigi otomobilin kaldirima çikarak pastane girisine çarpma ani ile pastane içerisinde bulunan müsterilerin yasadigi panikle disariya çiktiklari anlar yer aliyor.

Tedavi altina alinan ehliyetsiz kadin sürücünün yapilan kontrollerde ise 1.16 promil alkollü oldugu ve daha önce de alkolden ehliyetine el konuldugu belirlendi.

Kaza aninda çalismakta olan Kemal Yavuz, “Müsterilerim vardi. Tezgahimda müsterilerimden hesap alirken bir kütleme oldu. Korkunç bir seydi. Birden oldugu için soka girdim. Bir baktim, araba dükkanin önünde. Araç park halindeki otomobile vurup dükkanin önüne firlatiyor. Allah’tan ölen falan yoktu, araçlarda hasar vardi” dedi.

Kaynak: İHA