3 Aylik Buzagi, Kasabin Yol Arkadasi Oldu

Sakarya’nin Kaynarca ilçesinde satin aldigi buzagiyi kamyoneti olmadigi için hafif ticari aracinin bagajinda tasidi. Ilginç görüntülerin çiktigi o anlar ise cep telefonu kamerasiyla kayda alindi.

3 Aylik Buzagi, Kasabin Yol Arkadasi Oldu
Kaynarca ilçesinde kasap dükkani isleten Sinan Çalik, satin aldigi buzagiyi kamyoneti olamadigi için hafifi ticari aracinin bagajina koydu. Buzagi ile ahirina kadar yolculuk yapan Çalik, o anlari cep telefonu kamerasiyla kayda alarak ölümsüzlestirdi. Görenlerin saskina döndügü görüntülerde Çalik, buzaginin kendisine yol arkadasligi yaptigini belirtti.

Kasap isletmeciligi yapan Çalik, “Dün hafif ticari aracim ile ilçemizde bulunan bir mahalleye et götürmüstüm. Oradan döndügüm esnada hayvan ticareti yapan bir agabeyime satilik hayvan var mi diye sordum. O da bana 3 aylik bir dana buzagi oldugunu söyledi.

Daha sonrasinda pazarlik yaparak anlastik. Ancak o esnada yanimda kamyon olmadigi için mecburen hafif ticari aracima koyarak getirdim. Yolda gelirken fotograf ve videolar çektim. Onu sosyal medyamda paylastim, güzel bir yolculuktu yani” dedi.

Kaynak: İHA