Zincirleme Kazaya Ilk Müdahaleyi Baskan Ve Doktor Esi Yapti

Denizli’nin Honaz ilçesinde 3 aracin karistigi zincirleme kazasinda yaralilara ilk müdahaleyi olay yerinde bulunan Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki ve esi Doktor Nur Örki yapti.

Zincirleme Kazaya Ilk Müdahaleyi Baskan Ve Doktor Esi Yapti


Kaza, Honaz ilçesi Kaklik Mahallesi meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Bayram tatilinden dönen 3 araç, direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle zincirleme kazaya karisti. Kazayi gören Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki ve esi Doktor Nur Örki, araçlarini hemen kenara çekerek yaralilara ilk müdahaleyi yapti. Bir yandan da kaza yerine ambulans çagiran Baskan ve esi, ambulans gelinceye kadar yaralilarin basinda bekledi. Olay yerine gelen saglik görevlilerinin yaptigi ilk müdahalenin ardindan yaralilar hastaneye kaldirildi. Kazaya karisan araçlar ardindan çekici yardimiyla yoldan kaldirildi.

Kaza aninda yaralilara müdahale eden Baskan ve esini taniyan yolcular Örki ailesine tesekkür etti. Örki, yaralilarin kazayi hafif bir sekilde atlattiklarini, durumlarinin iyi oldugunu, esi ve kendisinin o anda insan olarak üzerlerine düsen görevi yaptiklarini söyledi.

Kaynak: İHA