Van Gençlik Ve Spor Il Müdürü Inanç Vanlilarla Helallesti

Van Gençlik ve Spor Il Müdürlügü görevini 2014 yilindan beri yürütürken Sakarya’ya atanan Nevzat Inanç, düzenledigi basin toplantisinda Vanlilardan helallik istedi.

Van Gençlik Ve Spor Il Müdürü Inanç Vanlilarla Helallesti
2014 yilindan beri Van Gençlik ve Spor Il Müdürlügü görevini yapan ve geçtigimiz günlerde Sakarya Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne atanan Nevzat Inanç, basin mensuplariyla bir araya geldi. Van Gençlik ve Spor Il Müdürlügünde düzenlenen basin toplantisinda gazetecilere atanmasiyla ilgili açiklamada bulunan Inanç, “Biz 8 yila yakin bir süreci tamamlayarak insallah ilimizden bir süreligine ayrilacagiz. Sonuçta Van memleketim ve ben memleketimi çok seviyorum. Çok da uzun süre memleketimden ayri kalmak istemem. Dolayisiyla bu 8 yillik hizmet sürecimizde, çok basarili oldum iddiasinda bulunmadim, bulunmayacagim. Ama bir iddiada bulunuyorum. Bu konuda vicdanen rahatim. Bunu sadece Rabbim bilir. Ben Nevzat Inanç olarak bu görevin hakkini vermek adina elimden gelenin en iyisini yapmaya çalistim. Elimden gelen maksimum gayreti gösterdigim için rahatim. Bunun yaninda ben Vanli, yabanci ayirimina sicak bakan biri degilim. Önemli olan hizmet kalitesinde memleketi hak ettigi noktaya tasiyacak bir iradenin yönetici olmasidir. Bu ben olmusum baskasi olmus önemli degil ama esit sartlarda tabi ki bölgeyi bilen birinin yönetici olmasi her zaman iyidir. Ben bu anlamda görevim süresince desteklerini esirgemeyen Cumhurbaskanimiz basta olmak üzere bakanimiza, valimize ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra 8 yil boyunca yaptigi hizmetleri basin mensuplariyla paylasan Inanç, gazetecilerden ve tüm Vanlilardan helallik istedi. Basin toplantisi soru cevap bölümüyle sona erdi.
Kaynak: İHA