Polatlili Kadinlar Anneler Günü Özel Konseri'nde Bulusuyor

Polatli Belediyesi tarafindan 8 Mayis Anneler Günü dolayisiyla Üçpinar Sehit Bekir Pehlivan Mesire Alani’nda Umut Sülünoglu ve Selda Gündogan’in sahne alacagi Anneler Günü Özel Konseri gerçeklestirilecek.

Polatlili Kadinlar Anneler Günü Özel Konseri'nde Bulusuyor
8 Mayis Pazar günü saat 13.00’da Üçpinar Mahallesi Sehit Bekir Pehlivan Mesire Alani’nda ücretsiz olarak gerçeklestirilecek olan Anneler Günü Özel Konseri’nde ünlü sanatçilar Umut Sülünoglu ve Selda Gündogan sahne alacak. Konsere katilmak isteyen vatandaslar için saat 12.00’dan itibaren Cumhuriyet Meydani’nda otobüs kaldirilacak. Belediye Baskani Mürsel Yildizkaya’nin da katilacagi anlamli etkinliklerde Anneler Günü’nü coskuyla kutlanacak. Birbirinden eglenceli konserler ve etkinlikler sonrasi vatandaslara saat 15.00’da Üçpinar Sehit Bekir Pehlivan Mesire Alani’nda kurulacak olan sofrada yemek ikraminda bulunulacak.

“Sefkatin ve merhametin sembolü tüm hanimefendileri davet ediyorum”

Polatli Belediye Baskani Mürsel Yildizkaya, 8 Mayis Anneler Günü’nde yapilacak olan etkinliklere iliskin, “Anneler Günü dolayisiyla 8 Mayis Pazar Günü Üçpinar Mesire Alanimizda gerçeklestirecegimiz etkinliklerde basimizin taci kiymetli hanimefendilerle bulusacagiz. Sinirsiz sevginin, hosgörünün, iyiligin, sefkatin ve merhametin sembolü tüm hanimefendileri Anneler Günü coskusunu birlikte yasayacagimiz konserimize davet ediyorum. Sehit annelerimiz basta olmak üzere kiymetli hanimefendilerin 8 Mayis Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA