Kumbaralarinda Biriktirdikleri Bisiklet Paralarini Insaati Devam Eden Camiye Bagisladilar

Batman’in Sason ilçesinde bisiklet almak için kumbaralarinda biriktirdikleri paralari insaati devam eden camiye bagislayan Ahsen Eslem (8) ve Amine Duru Sahin (4) kiz kardesler, davranislariyla örnek bir tutum sergileyerek, kendileri küçük yürekleri büyük dedirtti.

Kumbaralarinda Biriktirdikleri Bisiklet Paralarini Insaati Devam Eden Camiye Bagisladilar
Kumbaralarinda biriktirdikleri paralari babalariyla birlikte Sason ilçesinde insaati devam eden cami imam hatibi Hamza Özer’e teslim ederek bagislayan küçük kardeslerden 8 yasindaki Ahsen Eslem Sahin, paralari bisiklet almak için biriktirdiklerini belirterek, babasinin camiye yapilan bagislarin devamli sevap kazandirdigini belirtmesi üzerine kumbaradaki paralari camiye bagislama karari aldiklarini söyledi.



Küçük çocuklarin tutumu topluma örnek bir davranis teskil etmesi gerektigini belirten insaati devam eden Mescid-i Aksa Cami hatibi Hamza Özer, "Bugün Camimizin insaatina gelen Ahsen Eslem ve Amine Duru Sahin kardeslerimiz, babalariyla beraber kumbaralarinda kendi harçliklariyla topladiklari paralari yapimi devam eden cami insaatina bagisladilar. Küçük yavrularimiza takdire sayan hareketlerinden dolayi tesekkür ediyoruz. Küçükler ama koskoca yürekleri var onlarin, onlari böylesine yetistiren ailelerine de çok tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA