Kazada Suda Kaybolan Vatandasi Arama Çalismalari Sürüyor

Erzurum Valisi Okay Memis, 8 gün önce Olur ilçesinde meydana gelen trafik kazasinda nehre düserek kaybolan Fevzi Bulut’u arama çalismalarini inceleyerek, bilgi aldi.

Kazada Suda Kaybolan Vatandasi Arama Çalismalari Sürüyor
Artvin’in Yusufeli ilçesi ile Olur arasindaki Yesilbaglar Mahallesi’nde iki otomobilin çarpismasi sonucu 2 kisi hayatini kaybetti, 2 kisi de yaralandi. Kazada suya kapilan Fevzi Bulut’u arama çalismalari ise 8’inci günde devam ediyor. Kazanin ardindan JAK, SAK, AFAD ve UMKE ekiplerinin sürdürdügü arama çalismalarinda henüz bir sonuca ulasilamadi. Erzurum Valisi Okay Memis ve beraberindekiler Oltu çayinda yapilan arama ve kurtarma çalismalarini yerinde inceleyerek bilgi aldi.

Inceleme sonrasi açiklama yapan Vali Okay Memis, “1 hafta önce trafik kazasinda ebe kardesimiz ve ailesinin bulundugu araç dereye yuvarlandi. Maalesef ebe kardesimizi ve annesini kaybettik. Gerçekten üzgünüz. AFAD, UMKE, jandarma, vatandaslar ve bütün ekibimizle arama kurtarma çalismasi devam ediyor. Ebe kardesimiz ve annesinin cenazelerine ulasildi ancak babanin cenazesine henüz ulasilamadi. Bütün imkanlarimizi seferber ederek kardesimize ulasmaya çalisiyoruz. Her seferinde vatandaslarimizi ikaz ediyoruz. Hiz yapilmamasi, emniyet kemerinin takilmasi gerektigi konusunda uyariyoruz. Ümidimiz hiç kaza olmamasi, olsa bile can kaybinin olmamasini hedefliyoruz devlet olarak. Ben yakinlarina bassagligi diliyorum” diye konustu.

Vali Memis, inceleme sonrasi Bulut ailesinin yakinlarina taziye ziyaretinde bulunmak için Olur ilçe merkezine geçti.
Kaynak: İHA