Kastamonu Turizm Endüstri Birligi Genel Kurulunda Devir Teslim

Kastamonu Turizm Endüstrisi Birligi Baskani Süleyman Yücel, olagan genel kurulda görevini Fikri Yazan’a devretti.

Kastamonu Turizm Endüstri Birligi Genel Kurulunda Devir Teslim
Kastamonu Turizm Endüstrisi Birligi (TUREB), olagan genel kurul kongresi gerçeklestirildi.

Genel kurulda mevcut baskan Süleyman Yücel, görevini Fikri Yazan’a devretti. Bir restoranda gerçeklestirilen genel kurula Kastamonu Belediye Baskan Yardimcisi Hamdi Öz, Hanönü Belediye Baskani Serkan Uçar ve yönetim kurulu üyeleri katildi.



“Üniversite ögrencileri için gezi projesini bakanliga sunduk”

Kongre öncesinde konusan Yücel, “Kastamonu’nun gelecegi turizm, bu her zaman söyleniyor. Gazeteciler Cemiyeti’nin tam karsisindaki büro, bize tahsisi edildi. Böyle bir seye ihtiyaç vardi. Bu sayede tek bir merkezden TUREB faaliyetlerini yürütüyor olacak. Bunun için emegi geçenlere tesekkür ediyoruz. Ikinci faaliyetimiz, Içisleri Bakanligi’na sundugumuz proje. Üniversitemizde yaklasik 25 bin civarinda ögrenci var. Bu gençlerin okul kaldigi yurt ve kafeler. Bu üçlemin arasinda gidip geliyor, bunun disina çikamiyorlar. Projemiz çerçevesinde her hafta sonu cumartesi pazar olmak üzere, bir otobüs ile daha öncesinde TUREB’e müracaat etmis olan ögrencilerin içerisinden 30 kisiyi alinarak rehber esliginde Kastamonu’da bir geziye çikartiliyor. Her hafta devam edecek bir hadise, biz bunun çarpan etkisinin oldukça fazla olacagini düsünüyoruz. Gezi sonrasinda o çocuklarin gezi hakkindaki kanaatleri alinacak. Biz de bunu rapor olarak bakanliga sunabilme sansimiz olacak. Projemiz valilik kanaliyla içisleri bakanligina sunuldu" dedi.

Genel kurul çerçevesinde Süleyman Yücel görevini Fikri Yazan’a devretti. Fikri Yazan baskanliginda dernegin yönetim kurulunda Hamdi Öz, Cem Dilimel, Sükrü Güvenç ve Ahmet Öksüz yer aldi. Genel kurulun devaminda Kastamonu Turizm Endüstrisi Isletmecileri Birligi Dernegi ismi Kastamonu Turizm Endüstrisi Dernegi olarak degistirildi.

Yönetim kurulu asil üyeleri Fikri Yazan, Hamdi Öz, Cem Dilimel, Sükrü Güvenç, Ahmet Öküz olurken, denetim kurulu asil üyeleri ise Adnan Tot, Hüseyin Aydin, Adnan Kusçu oldu.
Kaynak: İHA