Kastamonu Belediyesi'nde Bayramlasma Programi Düzenlendi

Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, üç günlük Ramazan Bayrami’nin ardindan mesainin ilk günü belediye personeli ile bayramlasti.

Kastamonu Belediyesi'nde Bayramlasma Programi Düzenlendi
Kastamonu Belediye personeli, Ramazan Bayrami’nin ardindan mesainin ilk gününde bayramlasti. Bayramlasma merasiminde konusan Kastamonu Belediyesi’nin Ramazan Bayrami süresince en ufak bir aksakliga mahal vermemek adina çalismalarini sürdürdügünü ifade eden Baskan Vidinlioglu, “Biz güçlü ve büyük bir aileyiz. Hepinizin sehrin her kösesinde alin teri var. Sehrimize en iyi hizmeti sunmak adina birlik ve beraberlik içerisinde çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Bayramin sikintisiz sekilde geçtigini ifade eden Baskan Vidinlioglu, “Yaz aylarinin gelmesiyle birlikte sahadaki çalismalara hiz verdik. Hemsehrilerimize sevkle hizmet ediyoruz. Belediyemizin her ferdi dün oldugu gibi bugünde yarinda üzerine düseni yapti ve yapacaktir. Siz degerli çalisma arkadaslarimin ve kiymetli hemsehrilerimin geçmis Ramazan Bayrami’ni en kalbi duygularla kutluyorum” diye konustu.

Baskan Vidinlioglu, Belediye Baskan Yardimcilari Mehmet Yurt, Hamdi Öz ve Resul Köprülü ile birlikte belediye ana hizmet binasinda ve dis birimlerinde bayramlasma programina katilarak birim müdürleri ve personeller ile bayramlasti.
Kaynak: İHA