Il Genel Meclisi Mayis Ayi Toplantisi Yapildi

Karabük Il Genel Meclisi Mayis ayi toplantilarinin birinci birlesimi, Il Genel Meclis Baskani Ahmet Sözen Baskanligi’nda gerçeklestirildi.

Il Genel Meclisi Mayis Ayi Toplantisi Yapildi
Il Özel IdaresiMeclisToplanti Salonu’nda gerçeklesen toplantinin açilis konusmasini yapan Baskan Sözen, “Havalarin isinmasiyla ve pandemi sartlarinin gevsemesiyle birlikte tam kadro sahada olacagiz. KÖYDES ödeneklerimizin gelmesiyle birlikte ilçelerimizden gelen plan ve programlari sahada uygulayarak milletimizin hizmetine sunacagiz. Il Genel Meclisimizin çalismalarini tamamlayarak ilçeleriyle ilgili programlari teslim ettiler. Milletimize karsi olan sorumluluklarimizi, milletimize layik olacak sekilde ilçelerimizde, köylerimizde ve beldelerimizde kamu kaynaklarini etkin ve verimli bir sekilde kullanarak hayata geçirecegiz" dedi.

Köylerin ihtiyaçlari ve köyde yasayan vatandaslarin daha konforlu bir yasam sürmeleri adina meclisin ve meclis üyelerinin ayri ayri yapmis oldugu çalismalar neticesinde hizmetleri bu sene fazlasiyla saglamis olacaklarini ifade eden Sözen, "Il Özel Idaremizin 2022 yilinda yapacagi çalismalarda vatandaslarimizin beklentileri yüksek, biz bu beklentileri karsilamaya çalisacagiz" diye konustu.

Sözen, "Il Özel Idaremiz bugün geldigi noktada kendi kendine yeten bir durum haline gelmisse bu birlik beraberligin çok büyük önemi var. Biz tüm çalismalarimizi bu minvalde devam ettirecegiz. Idarenin meclisimiz ile olan uyumuna riayet ediyoruz. Bu ahengi bozacak herhangidir duruma firsat vermeyecegiz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA