Dügün Yapan Çiftlere Kral Dairesi Bedava

Gaziantep’te dügünlerin gözde mekanlarindan olan Sirehan Otel, 2022 yili rezervasyonlarini muhtesem bir kampanya ile baslatti. 2022 Yilinda Sirehan’da yapilacak rüya gibi bir dügünle dünya evine girecek olan çiftlere kral dairesinde bir gecelik konaklama ve kahvalti hediye edilecek.

Dügün Yapan Çiftlere Kral Dairesi Bedava
Türkiye’nin en büyük kervansaray oteli olan Sirehan’dan, 2022 yilinda evlenecek olanlar için güzel haber geldi. Gaziantep’te hem yaz, hem de kis dügünlerinin favori mekani olan Sirehan, yeni çiftlere unutulmaz bir gece de yasatacak. Sirehan’da dügün yapanlar, yeni evli çiftler için özel olarak düzenlenen kral dairesinde bir gece misafir edilecek.

Sirehan Group Satis ve Pazarlama Direktörü Özge Bayraktar, nisan ve dügün gibi etkinliklerin insan hayatindaki tarihi günler oldugunu belirterek, “Bu tarihi günü, Gaziantep’in tarihi ve kültürünü yansitan, adeta bir müzeyi andiran, mistik ve otantik bir ortamda geçirmek isteyen çiftlerimizi Sirehan Otel’e bekliyoruz. 2022 yili için dügün rezervasyonlarini almaya basladik. Üstelik çiftlerimize büyük bir sürprizimiz var. Bu sezon otelimizde dügün yapacak olan çiftlerimize, özel olarak düzenlenmis olan kral dairesinde bir gecelik konaklama, kahvalti hediye edilecektir. Yemekli ve kokteylli seçenekleri ile zengin menülerimiz, sandalye seçenegi ve açik kapali salonlarimizla sezonumuzu açtik” diye konustu.

Her ihtiyaca özel salon var

Gelin adaylarinin nisan, kina ve dügünler için rüyalarini süsleyen Sirehan Otel’de her ihtiyaca özel salonlar bulunuyor. Dügün, nisan ve kina gibi gecelerin yaninda, her türlü kongre, sempozyum ve toplantiya da basari ile ev sahipligi yapan Sirehan Otel’de, 50 kisiden 800 kisiye kadar farkli sayidaki gruplar için 4 salon bulunuyor.

Her mevsim gözde mekan: Sirehan

Tarihi Ipekyolu üzerinde bulunan Sirehan, buram buram tarih kokan yapisi, mistik havasi ve unutulmaz lezzetleri ile yerli ve yabanci konuklardan büyük ilgi görüyor. 1885 Yilinda Halep Valisi Cemil Bey’in talimatlari ile yapilan Sirehan, Osmanli dönemine ait en güzel kervansaraylar arasinda yer aliyor. Her tasinda bir tarih yazili olan Sirehan, yerli ve yabanci turistlerin yaninda dügün yapacak yeni çiftlerin de gözdesi haline geldi. Sirehan’in otantik avlusunda yapilan yaz dügünleri gibi kis aylarinda yapilan salon dügünleri de unutulmaz bir dügüne imza atmak isteyen çiftler tarafindan tercih ediliyor. Tarihin, konforun ve lezzetin mekani olan Sirehan Otel, yeni çiftlere en mutlu günlerinde rüya gibi bir dügün gerçeklestirmek için her türlü ayrintiya büyük önem veriliyor.
Kaynak: İHA