Armagan Mahallesine Yatirim Müjdesi

MASKI Genel Müdürlügü, Köprübasi ilçesine bagli Armagan mahallesinde 3 kilometre kanalizasyon, 3 kilometre içme suyu hatti ile 13 bin metrekarelik üstyapi çalismasi gerçeklestirecek. Yakin zamanda baslayacak çalismalar için Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, mahalle muhtari Ismail Acar ile bir araya gelerek, müjdeyi verdi.

Armagan Mahallesine Yatirim Müjdesi
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, uzak yakin demeden il genelinde önemli altyapi ve üstyapi yatirimlarini hayata geçiriyor. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi tarafindan, Köprübasi ilçesine bagli Armagan mahallesinde 3 kilometrelik kanalizasyon, 3 kilometrelik içme suyu hatti ve bunlari takiben 13 bin metrekarelik kilit parke tasi döseme isi gerçeklestirilecek. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, yatirimlarin müjdesini vermek amaciyla mahalle muhtari Ismail Acar’i ziyaret etti ve yapilacak çalismalar hakkinda bilgi verdi. Daire Baskani Hilmi Serkan Emir’e Büyüksehir Belediyesi Köprübasi Muhtarlik Isleri Sube Müdürü ve MASKI Ilçe Sefi Enver Çetin ile yetkili personel de eslik etti.

“Bu hizmet bizleri çok mutlu edecek”

Armagan mahalle muhtari Ismail Acar, “Mahallemizde altyapi sikintisi çekiyorduk. Sürekli arizalar çikiyor, zor durumda kaliyorduk. MASKI Genel Müdürlügüne bildirdik. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün de talimatlariyla mahallemizde altyapi ve üstyapi çalismalari yapilacak. Bu hizmet bizleri çok mutlu edecek. Sevincimi kelimelere dökemiyorum. Emegi geçeceklerden Allah razi olsun” ifadelerini kullandi.

“Altyapi sikintilari çözülecek”

Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, “Köprübasi merkezimize uzak mahallelerden biri olan Armagan mahallemizde toplamda 6 kilometrelik altyapi ile 13 bin metrekarelik üstyapi imalati yapilacak. Burada yasanan altyapi sorununu çözecegiz. Yatirim tamamlandiginda mahallemiz daha yasanilabilir bir yer olacak” dedi.

Mahallede yasayan vatandaslar da yapilacak olan hizmetlerden dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA