23 Yasindaki Hurdaci Evinde Biçaklanarak Öldürülmüs Halde Bulundu

Gaziantep’te hurdacilik yapan 23 yasindaki Seyfettin Çabuk, evinde biçaklanarak öldürülmüs halde bulundu. Kentte sabah saatlerinde silahli saldiri sonucu öldürülen hurdaci Emirhan Nur’un ardindan yine hurdaci olan Seyfettin Çabuk’un öldürülmesi dikkat çekti.

23 Yasindaki Hurdaci Evinde Biçaklanarak Öldürülmüs Halde Bulundu


Olay, aksam saatlerine dogru Sehitkamil ilçesi Eyüp Sultan Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, hurdacilik yaptigi ögrenilen ve evde yalniz kalan 23 yasindaki Seyfettin Çabuk’tan uzun süre haber alamayan yakinlari durumdan süphelenerek 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbarda bulundu. Ihbar üzerine 23 yasindaki gencin bulundugu eve saglik, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Biçaklanarak öldürülmüs halde bulundu

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalismasi sonucu kapiyi kirarak içeri giren polis ve saglik ekipleri, Seyfettin Çabuk’u yerde hareketsiz sekilde yatarken buldu. Saglik ekipleri tarafindan yapilan incelemede yakinlari tarafindan haber alinamayan gencin biçaklanarak öldürüldügü tespit edildi.

Cenaze adli tip kurumuna kaldirildi

Yasanan olay sonrasi Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, bölgede genis güvenlik önlemi aldi. Olay yeri inceleme ekipleri ise evde inceleme yaparak delil topladi. Öldürülen gencin cansiz bedeni ise Gaziantep Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Bir günde iki hurdaci cinayeti

Kentte, sabah saatlerinde silahli saldiri sonucu öldürülen hurdaci Emirhan Nur’un ardindan yine hurdaci olan Seyfettin Çabuk’un öldürülmesi ve bir günde iki hurdaci cinayetinin yasanmasi ise dikkat çekti.

Her iki olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA