Toplanti Ve Dügün Salonu Hizmete Hazir

Merkezefendi Belediyesi tarafindan hayata geçirilen ve 2 bin 408 metrekareden olusan ‘Nergis Toplanti ve Dügün Salonu’ hizmete hazir hale getirildi.

Toplanti Ve Dügün Salonu Hizmete Hazir


Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki çalismalarina devam ediyor. Gerçeklestirdigi hizmetler ile ilçenin çehresini degistiren Merkezefendi Belediyesi tarafindan Sümer Mahallesi’nde yapimi tamamlanan ve ilçenin dügün ve toplanti salonu ihtiyacini karsilayacak olan “Nergis Toplanti ve Dügün Salonu” Merkezefendili konuklarini agirlamak için hazir. 2 bin 408 metrekareden olusan Nergis Toplanti ve Dügün Salonu’nda çiftler en mutlu günlerinde, uygun fiyatla sik ve nezih bir ortamda dügünlerini yapabilecek. Bodrum, zemin ve 1. kat olmak üzere üç kattan olusan binada çok amaçli salon, yönetim ofisi ile dört adet ofis bulunuyor.

“Ilçemize kazandirmanin mutlulugunu yasiyoruz”

Sosyal belediyecilik anlayisi ile çalistiklarini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Merkezefendili hemsehrilerimize her alanda hizmet vermek için mesai arkadaslarimizla birlikte bütün gücümüzle çalismaya devam ediyoruz. Sosyal belediyecilik anlayisi içinde hemsehrilerimizden gelen talepler dogrultusunda, ekonomik krizin en derin sekilde hissedildigi bugünlerde, evlilik asamasindaki gençlerimizin en mutlu günlerini, en uygun fiyatlarla, yasayacaklari Sümer Mahallemizdeki Nergis Toplanti ve Dügün Salonumuzu ilçemize kazandirmanin mutlulugunu yasiyoruz. Burasi sadece dügün salonu olarak degil, toplanti salonu olarak da kullanilabilecek ve genis bir kesime hizmet verecek. Salonumuz, Merkezefendimize hayirli, ugurlu olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA